刷题刷出新高度,偷偷领先!偷偷领先!偷偷领先! 关注我们,悄悄成为最优秀的自己!

单选题

Question 17 is based on the passage you have just heard.

A
Discuss their academic achievements with them.
B
Create an ideal study environment for them.
C
Allow them to learn independently.
D
Check their homework promptly.
使用微信搜索喵呜刷题,轻松应对考试!

答案:

B

解析:

听力原文

        Homework is an important part of schooling, but the purposes of giving children homework will change as they grow older. (16) [At the primary level, the main aim is to cultivate good habits, like learning to plan and exercising self-discipline.] During the secondary school years, extending what is learned at school is positively related to academic achievement. So the content of homework becomes more important.

        So how can you help your child do their best? (17) [Creating an ideal working environment will make it easier for them to get down to their assignments quickly.] Make sure it’s free of distractions, and for primary school children, at least, somewhere near you. So you can answer questions and offer encouragement. You probably have to help younger children plan their session, but it’s important that by the end of primary school, it’s second nature.

         Get them to tell you everything they have to do, then encourage them to establish an order in which they do work. (18) [When there are several different assignments, make sure they begin with one they enjoy.] So it seems easy to get started. It’s best to take on the most difficult task second, once they’re settled, but before they get tired. If older children have more than an hour of homework, encourage them to schedule a short break to stretch. If you encourage them to tell you what they’ve learned, they'll absorb the information more deeply and remember it more readily.

17. What does the passage suggest parents do to help their children?

解析:B。录音中间部分提问到,父母应该怎么帮助孩子做到最好,接着回答是:创造一个理想的学习环境能够让他们更容易迅速展开学习。B项与此内容相符,其中Create和idea为原词复现,study environment对应录音中的working environment,故为正确答案。

错项排除:A项利用录音中的academic achievements进行干扰,但录音中是说在中学阶段,扩展在学校学到的知识与学习成绩呈正相关,并不是讨论学习成绩,故A项排除。录音中提到,父母可以回答问题并给予鼓励,可能还需要帮助更小的孩子制定他们的学习进程,C项的learn independently与此相悖,故错误。D项Check their homework在录音中无依据,故排除。

创作类型:
原创

本文链接:Question 17 is based on the passage you have just

版权声明:本站点所有文章除特别声明外,均采用 CC BY-NC-SA 4.0 许可协议。转载请注明文章出处。

让学习像火箭一样快速,微信扫码,获取考试解析、体验刷题服务,开启你的学习加速器!

分享考题
share