刷题刷出新高度,偷偷领先!偷偷领先!偷偷领先! 关注我们,悄悄成为最优秀的自己!

单选题

Question 19 is based on the passage you have just heard.

A
Workers who meet its body weight standards.
B
Workers who can lose 30 pounds in a year.
C
Workers who try the hardest to lose weight.
D
Workers who are in the top 10% of the slimmest.
使用微信搜索喵呜刷题,轻松应对考试!

答案:

A

解析:

听力原文

        (19) [Workers at Mexican Oil Company will receive a health incentive of almost $300 a year if they meet certain body weight standards. To qualify for the bonus, they must maintain a healthy weight.] For those who are overweight or obese, they can receive the bonus if they reduce their weight by 10% during the year. 

        Some applaud the policy as fair, because it rewards both individuals who maintain a healthy weight and those who are working towards achieving it. (20) [But critics say the policy contradicts recommendations by many health experts who warned that a person’s weight is influenced by genetic and environmental factors. That means weight can be hard for individuals to control, which makes the bonus unfair.] 

        Some experts say the policy is inconsistent with the science of what we know about body weight regulation. These experts argue that focusing on weight is the wrong approach. (21) [A more productive method of encouraging health among employees is to promote healthy behaviors.] For example, companies can give workers gym memberships, or encourage participation in lectures on healthy eating and living. They can also reduce sweets and provide healthier snacks in the office and healthier meals at the company canteen. Or they can give employees more time during their lunch break to exercise. These are much better and much more productive ways for companies to move forward on their employees’ well-being. 

19. Who will qualify for the bonus in Mexican Oil Company?

解析:A。录音开头提到,墨西哥石油公司的员工如果满足一定的体重标准(meet certain body weight standards),每年将获得近300美元的健康激励。A项中meet和body weight standards原词复现,A项符合题意,故为正确选项。

错项排除:B项中的30 pounds和C项中的try the hardest to lose weight在录音中都无依据,故均排除。D项利用录音中的10%设置干扰,但录音中是说,如果超重员工在一年内体重减少10%(reduce their weight by 10%),就可以获得奖金,并不是最瘦的前10%的员工,故D项错误。

创作类型:
原创

本文链接:Question 19 is based on the passage you have just

版权声明:本站点所有文章除特别声明外,均采用 CC BY-NC-SA 4.0 许可协议。转载请注明文章出处。

让学习像火箭一样快速,微信扫码,获取考试解析、体验刷题服务,开启你的学习加速器!

分享考题
share