刷题刷出新高度,偷偷领先!偷偷领先!偷偷领先! 关注我们,悄悄成为最优秀的自己!

单选题
根据下面资料,回答81-85题
Republicans failed to undermine the Medicaid program, the federal-state partnership that provides health-care coverage for the poor and near-poor, when they tried to repeal Obamacare two years ago. But the Trump administration might have found a way—by issuing waivers allowing states to volunteer for "block granting". Tennessee lawmakers decided this month to make their state the first to try. That's a bad decision for Tennessee and an alarming portent of the next potential assault on the nation's safety net.
Under the current Medicaid program, states and the federal government share the cost of caring for those who are covered—in Tennessee, the feds pay about two-thirds—and there is no cap on federal spending in any given state. This allows anyone who is legally eligible to receive covered services. Conservatives seeking to cut the Medicaid tab have long favored a different approach:handing states defined amounts for the purpose of covering low-income people, and allowing the states to sort out how to do so. The argument is that states know better how to cover their own people and they can probably do it at a lower cost.
Enter Tennessee, whose Republican governor is expected to sign a bill mandating that the state apply for a federal waiver asking for such a block grant. It is unclear whether the Trump administration has the authority to issue such a sweeping waiver, particularly after Congress considered and failed to approve a Medicaid block-grant policy. But news reports have revealed that administration officials are trying to find a way. Tennessee lawmakers, meanwhile, insist they do not want to hollow out their Medicaid program and that the state should only accept a waiver guaranteeing a sizeable block grant that grows over time.
In fact, they would set up their Medicaid program for trouble. Even if Tennessee's block grant grew with inflation, population growth and drug costs, a shock to the system—for example, a recession that rendered many more people eligible for and in search of Medicaid coverage—could leave Tennessee badly shortchanged. State leaders would have to cut benefits, cut eligibility or raise taxes.
Perhaps Tennessee lawmakers feel that risk is worth taking to free their hands in administering their own Medicaid program. But it remains unclear how they believe they could use new flexibility to restrain costs or otherwise reform the system without harming those on Medicaid. We reached out repeatedly to Gov. Bill Lee and did not get an answer. The Trump administration, meanwhile, has done nothing to show that it could reduce requirements without in the end harming needy people. Tennessee should reverse course. If it does not, the administration should reject the state's waiver request.

It can be learned from Paragraph 1 that the Medicaid program_______

A
has been repealed by the Republicans two years ago
B
provides medical insurance for the poor and near-poor
C
was supported by the poor and near-poor in America
D
was decided to be carried out by Tennessee lawmakers
使用微信搜索喵呜刷题,轻松应对考试!

答案:

B

解析:

根据文章第一段第二句话提到,“Medicaid program,the federal-state partnership that provides health-care coverage for the poor and near-poor”,即医疗补助计划是一个联邦和州之间的合作项目,旨在为贫困和濒临贫困的人提供医疗保险。因此,选项B正确,即医疗补助计划为贫困和濒临贫困的人提供医疗保险。

创作类型:
原创

本文链接:It can be learned from Paragraph 1 that the Medica

版权声明:本站点所有文章除特别声明外,均采用 CC BY-NC-SA 4.0 许可协议。转载请注明文章出处。

让学习像火箭一样快速,微信扫码,获取考试解析、体验刷题服务,开启你的学习加速器!

分享考题
share