Part II Reading Comprehension (40 points)
Passage One
A 3-year-old boy who was lost in the woods for two days is now safe at home. But Casey Hathaway told his rescuers that he was not along in the rainy, freezing cold woods .He said he was with a friend—a bear.
The child went missing on January 22 while playing with friends at his grandmother's house in the southern state of North Carolina. When the other children returned to the house and Casey did not, the family searched the area for almost an hour before calling the police.
Police formed a search and rescue team to look for the young boy in the nearby woods. But two days went by and still—no Casey. The woods of North Carolina are home to many black bears, like this one. It seems one of them helped a little boy while he was lost in the woods. Then on January 24,someone called the police saying they heard a child crying in the woods.
Police followed up on the information and found Casey at about 9:30 that night. They pulled him out of some briar(荆棘).He was in good health. Police Officer Chip Hughes said that Casey did not say how he was able to survive in the woods for two days in the could, rainy weather, but that “he did say he had a friend in the woods that was a bear that was with him.”
Hundreds of people helped in the search and rescue efforts, including some 600 volunteers, federal police and members of the military. Hughes told reporters that at no point did he think Casey had been kidnapped(绑架).
Doctors at Carolina East Medical Center treated Casey for minor injuries. He was then released to his family on January 25.
1、According to the passage, Casey's missing is a case of ________ .
A pure accident
B planned kidnap
C children’s trick
D animal attack
答案解析:
第一篇
一名3岁的男孩在森林里迷路了两天,现在他在家很安全。但凯西·海瑟薇告诉他的救援人员,他并没有独自一人在阴雨绵绵、寒冷刺骨的森林里,他说他和一个朋友——一只熊在一起。
这名儿童于1月22日失踪,当时他正和朋友们在祖母位于美国南部北卡罗来纳州的家中玩耍。当其他孩子回到家里,凯西却没有回来时,家人在报警前找了将近一个小时。
警方成立了一个搜救队,在附近的树林里寻找那个小男孩。但是两天过去了,仍然没有凯西。北卡罗来纳州的森林是许多黑熊的家园,就像这只。似乎他们中的一个人帮助了一个在森林里迷路的小男孩。然后在1月24日,有人打电话给警察,说他们听到一个孩子在树林里哭泣。
警方跟进了这一信息,并于当晚9点30分左右找到了凯西。他们把他从一些荆棘。他身体很好。警官奇普·休斯说,凯西没有说他是如何在雨天的森林里生存了两天的,但是“他说他在森林里有一个朋友,那是一只和他在一起的熊。”
数百人参与了搜救工作,其中包括约600名志愿者、联邦警察和军人。休斯告诉记者,他认为没有凯西被绑架。
卡西受了轻伤,卡西东医疗中心的医生对他进行了治疗。1月25日,他被释放回家。
2、The woods are mentioned again and again to indicate that they ________ .
A provide good places for children to play in
B are home to bears and thus dangerous to children
C stand for good environment around Casey's home
D may be the cause of the rainy weather in the area
答案解析:
第一篇
一名3岁的男孩在森林里迷路了两天,现在他在家很安全。但凯西·海瑟薇告诉他的救援人员,他并没有独自一人在阴雨绵绵、寒冷刺骨的森林里,他说他和一个朋友——一只熊在一起。
这名儿童于1月22日失踪,当时他正和朋友们在祖母位于美国南部北卡罗来纳州的家中玩耍。当其他孩子回到家里,凯西却没有回来时,家人在报警前找了将近一个小时。
警方成立了一个搜救队,在附近的树林里寻找那个小男孩。但是两天过去了,仍然没有凯西。北卡罗来纳州的森林是许多黑熊的家园,就像这只。似乎他们中的一个人帮助了一个在森林里迷路的小男孩。然后在1月24日,有人打电话给警察,说他们听到一个孩子在树林里哭泣。
警方跟进了这一信息,并于当晚9点30分左右找到了凯西。他们把他从一些荆棘。他身体很好。警官奇普·休斯说,凯西没有说他是如何在雨天的森林里生存了两天的,但是“他说他在森林里有一个朋友,那是一只和他在一起的熊。”
数百人参与了搜救工作,其中包括约600名志愿者、联邦警察和军人。休斯告诉记者,他认为没有凯西被绑架。
卡西受了轻伤,卡西东医疗中心的医生对他进行了治疗。1月25日,他被释放回家。
3、After receiving the call, the police ________.
A appeared indifferent
B found Casey immediately
C made a quick response
D did not know what to do
答案解析:
第一篇
一名3岁的男孩在森林里迷路了两天,现在他在家很安全。但凯西·海瑟薇告诉他的救援人员,他并没有独自一人在阴雨绵绵、寒冷刺骨的森林里,他说他和一个朋友——一只熊在一起。
这名儿童于1月22日失踪,当时他正和朋友们在祖母位于美国南部北卡罗来纳州的家中玩耍。当其他孩子回到家里,凯西却没有回来时,家人在报警前找了将近一个小时。
警方成立了一个搜救队,在附近的树林里寻找那个小男孩。但是两天过去了,仍然没有凯西。北卡罗来纳州的森林是许多黑熊的家园,就像这只。似乎他们中的一个人帮助了一个在森林里迷路的小男孩。然后在1月24日,有人打电话给警察,说他们听到一个孩子在树林里哭泣。
警方跟进了这一信息,并于当晚9点30分左右找到了凯西。他们把他从一些荆棘。他身体很好。警官奇普·休斯说,凯西没有说他是如何在雨天的森林里生存了两天的,但是“他说他在森林里有一个朋友,那是一只和他在一起的熊。”
数百人参与了搜救工作,其中包括约600名志愿者、联邦警察和军人。休斯告诉记者,他认为没有凯西被绑架。
卡西受了轻伤,卡西东医疗中心的医生对他进行了治疗。1月25日,他被释放回家。
4、When found in the woods, Casey was ________.
A playing with a bear
B badly injured by a bear
C hiding in some briar
D in good condition
答案解析:
第一篇
一名3岁的男孩在森林里迷路了两天,现在他在家很安全。但凯西·海瑟薇告诉他的救援人员,他并没有独自一人在阴雨绵绵、寒冷刺骨的森林里,他说他和一个朋友——一只熊在一起。
这名儿童于1月22日失踪,当时他正和朋友们在祖母位于美国南部北卡罗来纳州的家中玩耍。当其他孩子回到家里,凯西却没有回来时,家人在报警前找了将近一个小时。
警方成立了一个搜救队,在附近的树林里寻找那个小男孩。但是两天过去了,仍然没有凯西。北卡罗来纳州的森林是许多黑熊的家园,就像这只。似乎他们中的一个人帮助了一个在森林里迷路的小男孩。然后在1月24日,有人打电话给警察,说他们听到一个孩子在树林里哭泣。
警方跟进了这一信息,并于当晚9点30分左右找到了凯西。他们把他从一些荆棘。他身体很好。警官奇普·休斯说,凯西没有说他是如何在雨天的森林里生存了两天的,但是“他说他在森林里有一个朋友,那是一只和他在一起的熊。”
数百人参与了搜救工作,其中包括约600名志愿者、联邦警察和军人。休斯告诉记者,他认为没有凯西被绑架。
卡西受了轻伤,卡西东医疗中心的医生对他进行了治疗。1月25日,他被释放回家。
5、All the following are mentioned as those helping in the rescue efforts EXCEPT ________.
A reporters
B volunteers
C federal police
D members of the military
答案解析:
第一篇
一名3岁的男孩在森林里迷路了两天,现在他在家很安全。但凯西·海瑟薇告诉他的救援人员,他并没有独自一人在阴雨绵绵、寒冷刺骨的森林里,他说他和一个朋友——一只熊在一起。
这名儿童于1月22日失踪,当时他正和朋友们在祖母位于美国南部北卡罗来纳州的家中玩耍。当其他孩子回到家里,凯西却没有回来时,家人在报警前找了将近一个小时。
警方成立了一个搜救队,在附近的树林里寻找那个小男孩。但是两天过去了,仍然没有凯西。北卡罗来纳州的森林是许多黑熊的家园,就像这只。似乎他们中的一个人帮助了一个在森林里迷路的小男孩。然后在1月24日,有人打电话给警察,说他们听到一个孩子在树林里哭泣。
警方跟进了这一信息,并于当晚9点30分左右找到了凯西。他们把他从一些荆棘。他身体很好。警官奇普·休斯说,凯西没有说他是如何在雨天的森林里生存了两天的,但是“他说他在森林里有一个朋友,那是一只和他在一起的熊。”
数百人参与了搜救工作,其中包括约600名志愿者、联邦警察和军人。休斯告诉记者,他认为没有凯西被绑架。
卡西受了轻伤,卡西东医疗中心的医生对他进行了治疗。1月25日,他被释放回家。
Part II Reading Comprehension (40 points)
Passage Two
The ideas about healthy eating have not changed much from your great-grandmother's time. Eat a variety of foods, don't gain weight and avoid too much salt and sugar. But scientists keep changing their advice.In a 2012 U.S. poll, half of the respondents(受访者) said it was easier to do taxes than to figure out what is healthy to eat. Why isn’t it simpler?
For one thing, nutrition or food science is really new research. It is not yet reliable. And, there's lots of money to be made in the food business. So companies will say their food is healthy even if it isn't.
In 2011,the U.S. government put out dietary guidelines about cholesterol(胆固醇) and total fat. The panel of scientists wrote that a healthy diet is “lower in red and processed meat” because these meats lead to higher death rates from cancer and heart disease. After strong objections from the meat industry, that caution was dropped in 2016.
The 2016 U.S. nutrition guidelines have 204 pages. They are very complicated, making many believe that they have, at times, contributed to worsening health. For instance, warnings that the fat in butter and cream produced heart attacks made people switch to nondairy creamer. But these contain the trans fats that scientists now think are more harmful.
Furthermore, warnings to avoid fat altogether led Americans to eat significantly more carbohydrates(碳水化合物). The carbohydrates in “fat-free” diets increase sugar in the blood, leading to more weight gain.
Some nutritionists think the guidelines should be easier to understand, which would put them more in line with the eating advice given by the World Health Organization (WHO).
6、According to the first paragraph,as to what is healthy to eat, people ______.
A prefer traditional food
B are somewhat confused
C trust the advice of scientists
D keep changing their choices
答案解析:
第二篇
关于健康饮食的观念与你曾祖母的时代相比并没有太大的改变。吃各种各样的食物,不要增加体重,避免过多的盐和糖。但科学家们不断改变他们的建议。在2012年美国民意调查显示,有一半的受访者(受访者)说,这是容易做的税比找出健康的吃。为什么不是更简单呢?
一方面,营养或食品科学是真正的新研究。它还不可靠。而且,食品行业有很多赚钱的机会。所以公司会说他们的食物是健康的,即使它不是。
2011年,美国政府提出对胆固醇膳食指南和总脂肪。这个科学家小组写道,健康的饮食是“少吃红色肉类和加工肉类”,因为这些肉类会导致更高的癌症和心脏病死亡率。在肉类行业的强烈反对下,这种谨慎在2016年被放弃。
2016年美国营养指南有204页。它们非常复杂,使许多人相信它们有时会导致健康状况恶化。例如,警告说黄油和奶油中的脂肪会导致心脏病发作,这使得人们转而使用非乳制品奶油。但是这些含有反式脂肪,科学家现在认为反式脂肪更有害。
此外,警告完全避免脂肪导致美国人吃更多的碳水化合物。“无脂”饮食中的碳水化合物会增加血液中的糖分,导致体重增加。
一些营养学家认为,指南应该更容易理解,这将使它们更符合世界卫生组织(WHO)给出的饮食建议。
7、The example of the meat industry implies that ______.
A food science is not reliable
B food business has strong power
C nutrition scientists are wrong
D food preference is changing
答案解析:
第二篇
关于健康饮食的观念与你曾祖母的时代相比并没有太大的改变。吃各种各样的食物,不要增加体重,避免过多的盐和糖。但科学家们不断改变他们的建议。在2012年美国民意调查显示,有一半的受访者(受访者)说,这是容易做的税比找出健康的吃。为什么不是更简单呢?
一方面,营养或食品科学是真正的新研究。它还不可靠。而且,食品行业有很多赚钱的机会。所以公司会说他们的食物是健康的,即使它不是。
2011年,美国政府提出对胆固醇膳食指南和总脂肪。这个科学家小组写道,健康的饮食是“少吃红色肉类和加工肉类”,因为这些肉类会导致更高的癌症和心脏病死亡率。在肉类行业的强烈反对下,这种谨慎在2016年被放弃。
2016年美国营养指南有204页。它们非常复杂,使许多人相信它们有时会导致健康状况恶化。例如,警告说黄油和奶油中的脂肪会导致心脏病发作,这使得人们转而使用非乳制品奶油。但是这些含有反式脂肪,科学家现在认为反式脂肪更有害。
此外,警告完全避免脂肪导致美国人吃更多的碳水化合物。“无脂”饮食中的碳水化合物会增加血液中的糖分,导致体重增加。
一些营养学家认为,指南应该更容易理解,这将使它们更符合世界卫生组织(WHO)给出的饮食建议。
8、What do we know about nondairy creamer ________ ?
A It contains harmful trans fat.
B It increases sugar in the blood.
C It raises the cholesterol level.
D It leads to more weight gain.
答案解析:
第二篇
关于健康饮食的观念与你曾祖母的时代相比并没有太大的改变。吃各种各样的食物,不要增加体重,避免过多的盐和糖。但科学家们不断改变他们的建议。在2012年美国民意调查显示,有一半的受访者(受访者)说,这是容易做的税比找出健康的吃。为什么不是更简单呢?
一方面,营养或食品科学是真正的新研究。它还不可靠。而且,食品行业有很多赚钱的机会。所以公司会说他们的食物是健康的,即使它不是。
2011年,美国政府提出对胆固醇膳食指南和总脂肪。这个科学家小组写道,健康的饮食是“少吃红色肉类和加工肉类”,因为这些肉类会导致更高的癌症和心脏病死亡率。在肉类行业的强烈反对下,这种谨慎在2016年被放弃。
2016年美国营养指南有204页。它们非常复杂,使许多人相信它们有时会导致健康状况恶化。例如,警告说黄油和奶油中的脂肪会导致心脏病发作,这使得人们转而使用非乳制品奶油。但是这些含有反式脂肪,科学家现在认为反式脂肪更有害。
此外,警告完全避免脂肪导致美国人吃更多的碳水化合物。“无脂”饮食中的碳水化合物会增加血液中的糖分,导致体重增加。
一些营养学家认为,指南应该更容易理解,这将使它们更符合世界卫生组织(WHO)给出的饮食建议。
9、Some nutritionists think that compared with the WHO advice, the U.S. guidelines ______ .
A lack reliability
B make no sense
C seem too complicated
D do more harm than good
答案解析:
第二篇
关于健康饮食的观念与你曾祖母的时代相比并没有太大的改变。吃各种各样的食物,不要增加体重,避免过多的盐和糖。但科学家们不断改变他们的建议。在2012年美国民意调查显示,有一半的受访者(受访者)说,这是容易做的税比找出健康的吃。为什么不是更简单呢?
一方面,营养或食品科学是真正的新研究。它还不可靠。而且,食品行业有很多赚钱的机会。所以公司会说他们的食物是健康的,即使它不是。
2011年,美国政府提出对胆固醇膳食指南和总脂肪。这个科学家小组写道,健康的饮食是“少吃红色肉类和加工肉类”,因为这些肉类会导致更高的癌症和心脏病死亡率。在肉类行业的强烈反对下,这种谨慎在2016年被放弃。
2016年美国营养指南有204页。它们非常复杂,使许多人相信它们有时会导致健康状况恶化。例如,警告说黄油和奶油中的脂肪会导致心脏病发作,这使得人们转而使用非乳制品奶油。但是这些含有反式脂肪,科学家现在认为反式脂肪更有害。
此外,警告完全避免脂肪导致美国人吃更多的碳水化合物。“无脂”饮食中的碳水化合物会增加血液中的糖分,导致体重增加。
一些营养学家认为,指南应该更容易理解,这将使它们更符合世界卫生组织(WHO)给出的饮食建议。
10、What seems to be the author's attitude towards the U.S. nutrition guidelines in 2016 ________ ?
A Indifferent.
B Supportive.
C Unclear.
D Dissatisfied.
答案解析:
第二篇
关于健康饮食的观念与你曾祖母的时代相比并没有太大的改变。吃各种各样的食物,不要增加体重,避免过多的盐和糖。但科学家们不断改变他们的建议。在2012年美国民意调查显示,有一半的受访者(受访者)说,这是容易做的税比找出健康的吃。为什么不是更简单呢?
一方面,营养或食品科学是真正的新研究。它还不可靠。而且,食品行业有很多赚钱的机会。所以公司会说他们的食物是健康的,即使它不是。
2011年,美国政府提出对胆固醇膳食指南和总脂肪。这个科学家小组写道,健康的饮食是“少吃红色肉类和加工肉类”,因为这些肉类会导致更高的癌症和心脏病死亡率。在肉类行业的强烈反对下,这种谨慎在2016年被放弃。
2016年美国营养指南有204页。它们非常复杂,使许多人相信它们有时会导致健康状况恶化。例如,警告说黄油和奶油中的脂肪会导致心脏病发作,这使得人们转而使用非乳制品奶油。但是这些含有反式脂肪,科学家现在认为反式脂肪更有害。
此外,警告完全避免脂肪导致美国人吃更多的碳水化合物。“无脂”饮食中的碳水化合物会增加血液中的糖分,导致体重增加。
一些营养学家认为,指南应该更容易理解,这将使它们更符合世界卫生组织(WHO)给出的饮食建议。
Part II Reading Comprehension (40 points)
Passage Three
As the national attention to fake news and the debate over what to do about it continue, one place where many are looking for solutions is in the classroom.
In Scott Bedley's version of Simon Says, what keep you in the game is to decide correctly whether a news story is real or not. To start off the game, Bedley sends his fifth-graders at Plaza Vista School in Irvine, California, an article to read on their laptops. He gives them about three minutes to make their decision—they have to read the story carefully, examine its source and use their judgment. Those who think the article is false stand up. The “true” believers stay in their seats.
Bedley says he's been trying to teach his students for a while to look carefully at what they’re reading and where it comes from. He's got a seven-point checklist his students can follow.
Bedley also teamed up recently with Todd Flory at Calamus Wheatland Elementary School in Calamus, Iowa,to do a fake news challenge via Skype. Flory's fourth-graders chose two real article and wrote a fake article of their own.Then, they presented them to Bedley's class in California.
The fifth-graders decided which article out of the three was fake. Most importantly, they had to explain why they thought it was fake. Otherwise, no points.
Flory says writing the fake news article was more difficult for his students than they expected because they had to make it believable. “It really hammered home the idea to them that fake news doesn't have to be too eye-catching,” he says. “It can be a very subtle(微妙的) change, but that subtle change can have big consequences.”
11、What is probably Bedley's version of Simon Says ______ ?
A new course to learn about Simon's news strategy.
B A lecture to follow Simon’s discussion of fake news.
C A classroom game to help students identify fake news.
D A reading competition to inspire students to read news.
答案解析:
第三篇
随着全国对假新闻的关注和关于如何应对的争论持续,许多人正在寻找解决办法的一个地方是教室。
在斯科特•贝德雷(Scott Bedley)版的《西蒙说》(Simon Says)中,让你留在游戏里的是正确判断一个新闻故事是否真实。在比赛开始前,贝德利让他在加州尔湾的广场Vista学校的五年级学生在他们的笔记本电脑上阅读一篇文章。他给他们三分钟的时间来做决定——他们必须仔细阅读这个故事,检查它的来源,并运用他们的判断。那些认为这篇文章是假的人站起来。而“真正的”信徒则待在自己的座位上。
贝德利说,他一直在努力教他的学生仔细地看他们读的是什么书,这些书是从哪里来的。他有一个7点清单,他的学生可以遵循。
贝德利最近还与艾奥瓦州克莱姆斯惠特兰小学(Calamus Wheatland Elementary School)的弗洛里(Todd Flory)合作,通过Skype发起了一个假新闻挑战。弗洛里的四年级学生选择了两篇真实的文章,并写了一篇他们自己的假文章。然后,他们在加利福尼亚的贝德利班上展示了这些照片。
五年级的学生决定哪篇文章是假的。最重要的是,他们必须解释为什么他们认为这是假的。否则,没有点。
弗洛里说,写假新闻文章对他的学生来说比他们预期的要困难,因为他们必须让文章可信。他说:“这让他们深刻地认识到,假新闻不必太引人注目。”“它可以是一个非常微妙的(微妙的)变化,但这微妙的变化可以有大的后果。”
12、In Bedley's game, the fifth-graders ________ .
A are encouraged to have a group discussion
B learn the tips for writing a good story
C need to explain whether they like the news or not
D make decisions the way Bedley has taught them
答案解析:
第三篇
随着全国对假新闻的关注和关于如何应对的争论持续,许多人正在寻找解决办法的一个地方是教室。
在斯科特•贝德雷(Scott Bedley)版的《西蒙说》(Simon Says)中,让你留在游戏里的是正确判断一个新闻故事是否真实。在比赛开始前,贝德利让他在加州尔湾的广场Vista学校的五年级学生在他们的笔记本电脑上阅读一篇文章。他给他们三分钟的时间来做决定——他们必须仔细阅读这个故事,检查它的来源,并运用他们的判断。那些认为这篇文章是假的人站起来。而“真正的”信徒则待在自己的座位上。
贝德利说,他一直在努力教他的学生仔细地看他们读的是什么书,这些书是从哪里来的。他有一个7点清单,他的学生可以遵循。
贝德利最近还与艾奥瓦州克莱姆斯惠特兰小学(Calamus Wheatland Elementary School)的弗洛里(Todd Flory)合作,通过Skype发起了一个假新闻挑战。弗洛里的四年级学生选择了两篇真实的文章,并写了一篇他们自己的假文章。然后,他们在加利福尼亚的贝德利班上展示了这些照片。
五年级的学生决定哪篇文章是假的。最重要的是,他们必须解释为什么他们认为这是假的。否则,没有点。
弗洛里说,写假新闻文章对他的学生来说比他们预期的要困难,因为他们必须让文章可信。他说:“这让他们深刻地认识到,假新闻不必太引人注目。”“它可以是一个非常微妙的(微妙的)变化,但这微妙的变化可以有大的后果。”
13、What can be learned about Flory's fourth-graders ______ ?
A They wrote articles to test the fifth graders judgment.
B They teamed up with the fifth graders to write articles.
C They had a writing competition with the fifth-graders.
D They presented their articles for the fifth-graders to correct.
答案解析:
第三篇
随着全国对假新闻的关注和关于如何应对的争论持续,许多人正在寻找解决办法的一个地方是教室。
在斯科特•贝德雷(Scott Bedley)版的《西蒙说》(Simon Says)中,让你留在游戏里的是正确判断一个新闻故事是否真实。在比赛开始前,贝德利让他在加州尔湾的广场Vista学校的五年级学生在他们的笔记本电脑上阅读一篇文章。他给他们三分钟的时间来做决定——他们必须仔细阅读这个故事,检查它的来源,并运用他们的判断。那些认为这篇文章是假的人站起来。而“真正的”信徒则待在自己的座位上。
贝德利说,他一直在努力教他的学生仔细地看他们读的是什么书,这些书是从哪里来的。他有一个7点清单,他的学生可以遵循。
贝德利最近还与艾奥瓦州克莱姆斯惠特兰小学(Calamus Wheatland Elementary School)的弗洛里(Todd Flory)合作,通过Skype发起了一个假新闻挑战。弗洛里的四年级学生选择了两篇真实的文章,并写了一篇他们自己的假文章。然后,他们在加利福尼亚的贝德利班上展示了这些照片。
五年级的学生决定哪篇文章是假的。最重要的是,他们必须解释为什么他们认为这是假的。否则,没有点。
弗洛里说,写假新闻文章对他的学生来说比他们预期的要困难,因为他们必须让文章可信。他说:“这让他们深刻地认识到,假新闻不必太引人注目。”“它可以是一个非常微妙的(微妙的)变化,但这微妙的变化可以有大的后果。”
14、The most important task for the fifth-graders was to ______ .
A finish reading within three minutes
B decide which article was fake
C explain why they made the choice
D team up with other students
答案解析:
第三篇
随着全国对假新闻的关注和关于如何应对的争论持续,许多人正在寻找解决办法的一个地方是教室。
在斯科特•贝德雷(Scott Bedley)版的《西蒙说》(Simon Says)中,让你留在游戏里的是正确判断一个新闻故事是否真实。在比赛开始前,贝德利让他在加州尔湾的广场Vista学校的五年级学生在他们的笔记本电脑上阅读一篇文章。他给他们三分钟的时间来做决定——他们必须仔细阅读这个故事,检查它的来源,并运用他们的判断。那些认为这篇文章是假的人站起来。而“真正的”信徒则待在自己的座位上。
贝德利说,他一直在努力教他的学生仔细地看他们读的是什么书,这些书是从哪里来的。他有一个7点清单,他的学生可以遵循。
贝德利最近还与艾奥瓦州克莱姆斯惠特兰小学(Calamus Wheatland Elementary School)的弗洛里(Todd Flory)合作,通过Skype发起了一个假新闻挑战。弗洛里的四年级学生选择了两篇真实的文章,并写了一篇他们自己的假文章。然后,他们在加利福尼亚的贝德利班上展示了这些照片。
五年级的学生决定哪篇文章是假的。最重要的是,他们必须解释为什么他们认为这是假的。否则,没有点。
弗洛里说,写假新闻文章对他的学生来说比他们预期的要困难,因为他们必须让文章可信。他说:“这让他们深刻地认识到,假新闻不必太引人注目。”“它可以是一个非常微妙的(微妙的)变化,但这微妙的变化可以有大的后果。”
15、The fourth-graders understand that the key to writing false news articles is to make them ______ .
A subtle
B believable
C big
D eye-catching
答案解析:
第三篇
随着全国对假新闻的关注和关于如何应对的争论持续,许多人正在寻找解决办法的一个地方是教室。
在斯科特•贝德雷(Scott Bedley)版的《西蒙说》(Simon Says)中,让你留在游戏里的是正确判断一个新闻故事是否真实。在比赛开始前,贝德利让他在加州尔湾的广场Vista学校的五年级学生在他们的笔记本电脑上阅读一篇文章。他给他们三分钟的时间来做决定——他们必须仔细阅读这个故事,检查它的来源,并运用他们的判断。那些认为这篇文章是假的人站起来。而“真正的”信徒则待在自己的座位上。
贝德利说,他一直在努力教他的学生仔细地看他们读的是什么书,这些书是从哪里来的。他有一个7点清单,他的学生可以遵循。
贝德利最近还与艾奥瓦州克莱姆斯惠特兰小学(Calamus Wheatland Elementary School)的弗洛里(Todd Flory)合作,通过Skype发起了一个假新闻挑战。弗洛里的四年级学生选择了两篇真实的文章,并写了一篇他们自己的假文章。然后,他们在加利福尼亚的贝德利班上展示了这些照片。
五年级的学生决定哪篇文章是假的。最重要的是,他们必须解释为什么他们认为这是假的。否则,没有点。
弗洛里说,写假新闻文章对他的学生来说比他们预期的要困难,因为他们必须让文章可信。他说:“这让他们深刻地认识到,假新闻不必太引人注目。”“它可以是一个非常微妙的(微妙的)变化,但这微妙的变化可以有大的后果。”
Part II Reading Comprehension (40 points)
Passage Four
For a long time, people have disagreed about whether golf is a sport or a game.
On one side of the argument, people say that golf meets the dictionary definition of a sport, because it is a physical, athletic activity. They add that golf is recognized as a sport by sporting goods companies, athletic groups, fans, and the media. Also, golf's inclusion in the Olympics in 2016 is more proof that it is sport.
On the other side, people say that golf is a game, not a sport. They say golf is not a very physical activity and can be played well by people who are overweight or injured. Also, golf was only recently added to the Olympics. For more than 100 years it was not included in the Olympic Games.
For many, the Olympic Games serve as a measurement for whether an activity should be called a sport. Golf was first included in the Olympics in 1900.However,it was removed shortly thereafter because of a lack of participation and conflict with other golf events. Through the years, there were several attempts to bring golf back to the Olympics. It wasn't until the 2016 Summer Olympics in Rio de Janeiro, Brazil that golf returned.
Some say the return of golf does not prove that it is a sport. Rather, it only proves that the Olympics wanted to benefit from the star power of famous golfers like Tiger Woods.
The disagreement continues today. Those who think golf is a sport point to pro-golfers like Woods, who are strong and fit. Those who disagree point to golfers like John Daly. He is a successful pro-golfer who once had health problems. So is golf a sport? The answer depends on who you ask—and whether that person owns a set of golf clubs.
16、All the following evidence is used to prove that golf is a sport EXCEPT _______.
A professional training
B Olympic Games
C dictionary definition
D media recognition
答案解析:
第四篇
很长一段时间以来,人们对于高尔夫是一项运动还是一项游戏一直存在分歧。
在争论的一方,人们说高尔夫符合字典对运动的定义,因为它是一种身体的、运动的活动。他们补充说,高尔夫被体育用品公司、体育团体、球迷和媒体视为一项运动。此外,高尔夫被纳入2016年奥运会更证明了它是一项运动。
另一方面,人们说高尔夫是一种游戏,而不是运动。他们说,高尔夫不是一种体力活动,超重或受伤的人可以打得很好。此外,高尔夫是最近才加入奥运会的项目。100多年来,它没有被列入奥运会比赛项目。
对许多人来说,奥运会是衡量一项活动是否应该被称为体育运动的标准。高尔夫球于1900年首次被列入奥运会比赛项目。然而,由于缺乏参与和与其他高尔夫赛事的冲突,它很快就被取消了。多年来,有几次尝试将高尔夫重新引入奥运会。直到2016年在巴西里约热内卢举行的夏季奥运会,高尔夫球才重新流行起来。
有人说高尔夫球的回归并不能证明它是一项运动。相反,它只是证明了奥运会想要从像老虎伍兹这样的著名高尔夫球手的明星力量中受益。
分歧一直持续到今天。那些认为高尔夫是一项运动的人把矛头指向了像伍兹这样的职业高尔夫球手,他们体格健壮。那些不同意的人指出像约翰·戴利这样的高尔夫球手。他是一名成功的职业高尔夫球手,曾经有过健康问题。那么高尔夫是一项运动吗?答案取决于你问的是谁,以及那个人是否拥有一套高尔夫球杆。
17、The overweight or injured people are mentioned in Paragraph 3 to _______.
A demonstrate the popularity of golf
B indicate the special function of golf
C prove that golf is more of a game than of a sport
D show the physical, athletic nature of golf
答案解析:
第四篇
很长一段时间以来,人们对于高尔夫是一项运动还是一项游戏一直存在分歧。
在争论的一方,人们说高尔夫符合字典对运动的定义,因为它是一种身体的、运动的活动。他们补充说,高尔夫被体育用品公司、体育团体、球迷和媒体视为一项运动。此外,高尔夫被纳入2016年奥运会更证明了它是一项运动。
另一方面,人们说高尔夫是一种游戏,而不是运动。他们说,高尔夫不是一种体力活动,超重或受伤的人可以打得很好。此外,高尔夫是最近才加入奥运会的项目。100多年来,它没有被列入奥运会比赛项目。
对许多人来说,奥运会是衡量一项活动是否应该被称为体育运动的标准。高尔夫球于1900年首次被列入奥运会比赛项目。然而,由于缺乏参与和与其他高尔夫赛事的冲突,它很快就被取消了。多年来,有几次尝试将高尔夫重新引入奥运会。直到2016年在巴西里约热内卢举行的夏季奥运会,高尔夫球才重新流行起来。
有人说高尔夫球的回归并不能证明它是一项运动。相反,它只是证明了奥运会想要从像老虎伍兹这样的著名高尔夫球手的明星力量中受益。
分歧一直持续到今天。那些认为高尔夫是一项运动的人把矛头指向了像伍兹这样的职业高尔夫球手,他们体格健壮。那些不同意的人指出像约翰·戴利这样的高尔夫球手。他是一名成功的职业高尔夫球手,曾经有过健康问题。那么高尔夫是一项运动吗?答案取决于你问的是谁,以及那个人是否拥有一套高尔夫球杆。
18、Which of the following statements about golf and the Olympics is true ________ ?
A Golf was first included in Olympics several years ago.
B Golf has been in and out of the Olympics a dozen times.
C Golf was brought back to the Olympics over 100 years ago.
D Golf was excluded from the Olympics for more than a century.
答案解析:
第四篇
很长一段时间以来,人们对于高尔夫是一项运动还是一项游戏一直存在分歧。
在争论的一方,人们说高尔夫符合字典对运动的定义,因为它是一种身体的、运动的活动。他们补充说,高尔夫被体育用品公司、体育团体、球迷和媒体视为一项运动。此外,高尔夫被纳入2016年奥运会更证明了它是一项运动。
另一方面,人们说高尔夫是一种游戏,而不是运动。他们说,高尔夫不是一种体力活动,超重或受伤的人可以打得很好。此外,高尔夫是最近才加入奥运会的项目。100多年来,它没有被列入奥运会比赛项目。
对许多人来说,奥运会是衡量一项活动是否应该被称为体育运动的标准。高尔夫球于1900年首次被列入奥运会比赛项目。然而,由于缺乏参与和与其他高尔夫赛事的冲突,它很快就被取消了。多年来,有几次尝试将高尔夫重新引入奥运会。直到2016年在巴西里约热内卢举行的夏季奥运会,高尔夫球才重新流行起来。
有人说高尔夫球的回归并不能证明它是一项运动。相反,它只是证明了奥运会想要从像老虎伍兹这样的著名高尔夫球手的明星力量中受益。
分歧一直持续到今天。那些认为高尔夫是一项运动的人把矛头指向了像伍兹这样的职业高尔夫球手,他们体格健壮。那些不同意的人指出像约翰·戴利这样的高尔夫球手。他是一名成功的职业高尔夫球手,曾经有过健康问题。那么高尔夫是一项运动吗?答案取决于你问的是谁,以及那个人是否拥有一套高尔夫球杆。
19、According to Paragraph 5,the inclusion of golf in the Olympics ________ .
A indicates that it is a sport
B results from the star effect
C ends the debate on golf
D benefits its development
答案解析:
第四篇
很长一段时间以来,人们对于高尔夫是一项运动还是一项游戏一直存在分歧。
在争论的一方,人们说高尔夫符合字典对运动的定义,因为它是一种身体的、运动的活动。他们补充说,高尔夫被体育用品公司、体育团体、球迷和媒体视为一项运动。此外,高尔夫被纳入2016年奥运会更证明了它是一项运动。
另一方面,人们说高尔夫是一种游戏,而不是运动。他们说,高尔夫不是一种体力活动,超重或受伤的人可以打得很好。此外,高尔夫是最近才加入奥运会的项目。100多年来,它没有被列入奥运会比赛项目。
对许多人来说,奥运会是衡量一项活动是否应该被称为体育运动的标准。高尔夫球于1900年首次被列入奥运会比赛项目。然而,由于缺乏参与和与其他高尔夫赛事的冲突,它很快就被取消了。多年来,有几次尝试将高尔夫重新引入奥运会。直到2016年在巴西里约热内卢举行的夏季奥运会,高尔夫球才重新流行起来。
有人说高尔夫球的回归并不能证明它是一项运动。相反,它只是证明了奥运会想要从像老虎伍兹这样的著名高尔夫球手的明星力量中受益。
分歧一直持续到今天。那些认为高尔夫是一项运动的人把矛头指向了像伍兹这样的职业高尔夫球手,他们体格健壮。那些不同意的人指出像约翰·戴利这样的高尔夫球手。他是一名成功的职业高尔夫球手,曾经有过健康问题。那么高尔夫是一项运动吗?答案取决于你问的是谁,以及那个人是否拥有一套高尔夫球杆。
20、The author seems to suggest in the last paragraph that ________.
A golf is a game
B golf is a sport
C golf is both a game and a sport
D there is no definite answer
答案解析:
第四篇
很长一段时间以来,人们对于高尔夫是一项运动还是一项游戏一直存在分歧。
在争论的一方,人们说高尔夫符合字典对运动的定义,因为它是一种身体的、运动的活动。他们补充说,高尔夫被体育用品公司、体育团体、球迷和媒体视为一项运动。此外,高尔夫被纳入2016年奥运会更证明了它是一项运动。
另一方面,人们说高尔夫是一种游戏,而不是运动。他们说,高尔夫不是一种体力活动,超重或受伤的人可以打得很好。此外,高尔夫是最近才加入奥运会的项目。100多年来,它没有被列入奥运会比赛项目。
对许多人来说,奥运会是衡量一项活动是否应该被称为体育运动的标准。高尔夫球于1900年首次被列入奥运会比赛项目。然而,由于缺乏参与和与其他高尔夫赛事的冲突,它很快就被取消了。多年来,有几次尝试将高尔夫重新引入奥运会。直到2016年在巴西里约热内卢举行的夏季奥运会,高尔夫球才重新流行起来。
有人说高尔夫球的回归并不能证明它是一项运动。相反,它只是证明了奥运会想要从像老虎伍兹这样的著名高尔夫球手的明星力量中受益。
分歧一直持续到今天。那些认为高尔夫是一项运动的人把矛头指向了像伍兹这样的职业高尔夫球手,他们体格健壮。那些不同意的人指出像约翰·戴利这样的高尔夫球手。他是一名成功的职业高尔夫球手,曾经有过健康问题。那么高尔夫是一项运动吗?答案取决于你问的是谁,以及那个人是否拥有一套高尔夫球杆。
喵呜刷题:让学习像火箭一样快速,快来微信扫码,体验免费刷题服务,开启你的学习加速器!




