刷题刷出新高度,偷偷领先!偷偷领先!偷偷领先! 关注我们,悄悄成为最优秀的自己!

单选题

Passage 1

The number of Americans who read books has been declining for thirty years, and those who do read have become proud of, even a bit over-identified with, the enterprise. Alongside the tote bags you can find T-shirts, magnets, and buttons printed or sewn with covers of classic novels; the Web site Etsy sells tights printed with poems by Emily Dickinson. A spread in The Paris Review featured literature-inspired paint-chip colors. The merchandising of reading has a curiously undifferentiated flavor, as if what you read mattered less than that you read. In this climate of embattled bibliophilia, a new subgenre of books about books has emerged, a mix of literary criticism, autobiography, self-help, and immersion journalism: authors undertake reading stunts to prove that reading-anything-still matters.

“I thought of my adventure as Off-Road or Extreme Reading,” Phyllis Rose writes in “The Shelf: From LEQ to LES,” the latest stunt book, in which she reads through a more or less random shelf of library books. She compares her voyage, to Ernest Shackleton’s explorations in the Antarctic. “However, I like to sleep under a quilt with my head on a goose down pillow,” she writes. “So I would read my way into the unknown-into the pathless wastes, into thin air, with no reviews, no best-seller lists, no college curricula, no National Book Awards or Pulitzer Prizes, no ads, no publicity, not even word of mouth to guide me.”

She is not the first writer to set off on armchair expedition. A. J. Jacobs, a self-described “human guinea pig,” spent a year reading the encyclopedia for “The Know-It-All: One Man's Humble Quest to Become the Smartest Person in the World” (2004). Ammon Shea read all of the Oxford English Dictionary for his book “Reading the OED: One Man,ne Year, 21, 730 Pages” (2008). In “The Whole Five Feet” (2010), Christopher Beha made his way through the Harvard Classics during a year in which he suffered serious illness and had a death in the family. In “Howard’s End Is on the Landing” (2010), Susan Hill limited herself to reading only the books that she already owned. Such extreme reading” requires special personal traits: perseverance, stamina, a craving for self- improvement, and obstinacy.

Rose fits the bill. A retired English professor, she is the author of popular biographies of Virginia Woolf and Josephine Baker, as well as “The Year of Reading Proust” (1997), a memoir of her family life and the manners and mores of the Key West literary scene. Her best book is “Parallel Lives” (1983), a group biography of five Victorian marriages. (It is filled with marvellous details and set pieces, like the one in which John Ruskin, reared on hairless sculptures of female nudes, defers consummating his marriage to Effie Gray for so long that she sues for divorce.) Rose is consistenly generous, knowledgeable, and chatty, with a knock for connecting specific incidents to large social trends. Unlike many biblio-memoirists, she loves network television and is un-nostalgic about print; in “The Shelf” she says that she prefers her e-reader to certain moldy paperbacks.

The way most of us choose our reading today is simple. Someone posts a link, and we click on it. We set out to buy one book, and Amazon suggests that we might like another. Friends and retailers know our preferences, and urge recommendations on us. The bookstore and the library could assist you, too-the people who work there may even know you and track your habits-but they are organized in an impersonal way. Shelves and open stacks offer not only immediate access to books but strange juxtapositions. Arbitrary classification breeds surprises-Nikolai Gogol nest to William Golding, Clarice Lispector next to Penelope Lively. The alphabet has no rationale, agenda, or preference.

21. What can be inferred from Paragraph 1 about the author's opinion on reading?

A

A. What really matters is the fact that you read.

B

B. An emphasis should be placed on what you read.

C

 C. The merchandising of reading can boost book sales.

D

D. Reading as a serious undertaking should not be merchandised.

使用微信搜索喵呜刷题,轻松应对考试!

答案:

D

解析:

【喵呜刷题小喵解析】:在Paragraph 1中,作者描述了美国阅读书籍的人数减少,以及那些仍然阅读的人对阅读的自豪感和过度认同。同时,作者也提到了与阅读相关的商品销售,如T恤、磁铁、按钮等,以及文学启发的颜色等。这些现象表明,阅读的商业化已经发生,并且作者似乎对这种趋势持批评态度。因此,可以推断出作者认为阅读作为一种严肃的活动不应该被商业化,所以正确答案是D。
创作类型:
原创

本文链接:21. What can be inferred from Paragraph 1 about th

版权声明:本站点所有文章除特别声明外,均采用 CC BY-NC-SA 4.0 许可协议。转载请注明文章出处。

让学习像火箭一样快速,微信扫码,获取考试解析、体验刷题服务,开启你的学习加速器!

分享考题
share