刷题刷出新高度,偷偷领先!偷偷领先!偷偷领先! 关注我们,悄悄成为最优秀的自己!

单选题

【Passage2】

Everyone knows that English departments are in trouble, but you can't appreciate just how much trouble until you read the new report from the Modern Language Association. The report is about Ph. D. programs, which have been in decline since 2008. These programs have gotten both more difficult and less rewarding: today, it can take almost a decade to get a doctorate, and, at the end of your program, you're unlikely to find a tenure-track job.

The core of the problem is, of course, the job market The M.L.A.report estimates that only sixty percent of newly-minted Ph.Ds will find tenure-track jobs after graduation. If anything, that's wildly optimistic: the M.L.A. got to that figure by comparing the number of tenure-track jobs on its job list (around six hundred) with the number of new graduates(about a thousand). But that leaves out the thousands of unemployed graduates from past years who are still job-hunting--not to mention the older professors who didn't receive tenure and who now find themselves competing with their former students. In all likelihood, the number of jobs per candidate is much smaller than the report suggests. That's why the mood is so dire-why even professors are starting to ask, in the committee's words, Why maintain doctoral study in the modern languages and literatures or the rest of the humanities -at all?

Those trends, in turn, are part of an even larger story having to do with the expansion and transformation of American education after the Second World War. Essentially, colleges grew less elite and more vocational. Before the war, relatively few people went to college. Then, in the nineteen-fifties, the G.I. Bill and, later the Baby Boom pushed colleges to grow rapidly. When the boom ended, colleges found themselves overextended and competing for students. By the mid-seventies, schools were creating new programs designed to attract a broader range of students for instance, women and minorities.

Those reforms worked: as Nate Silver reported in the Times last summer, about twice as many people attend college per capita now as did forty years ago. But all that expansion changed colleges. In the past, they had catered to elite students who were happy to major in the traditional liberal arts. Now, to attract middle--class students, colleges had to offer more career--focus Pause Insert majors, in fields like business, communications, and health care. As a result, humanities departments have found themselves drifting away from the center of the university. Today, they are often regarded as a kind of institution luxury, paid for by dynamic cheap, and growing programs in, say, adult-education. These large demographic facts are contributing to today's job- market crisis: they ‘re why, while education as a whole is growing, the humanities aren’ t.

Given all this, what can an English department do? The M L. A. report contains a number of suggestions. Pride of place is given to the idea that grad school should be shorter: Departments should design programs that can be completed in five years. "That will probably require changing the dissertation from a draft of an academic book into something shorter and simpler. At the same time, graduate students are encouraged to broaden themselves: to" engage more deeply with technology", to pursue unusual and imaginative dissertation projects; to work in more than one discipline; to acquire teaching skills aimed at online and community-college students; and to take workshops on subjects, such as project management and grant writing, which might be of value outside of academia. Graduate programs, the committee suggests, should accept the fact that many of their students will have non-tenured, or even non-academic, careers. They should keep track of what happens to their graduates, so that students who decide to leave academia have a non-academic alumni network to draw upon.

28. According to the author, which of the following is the key reason that leads to today's job-

market crisis for Ph D students?

A

 A. The expansion in college enrollments after the Second World War.

B

 B. The shift of popularity from humanities majors to career-focused ones.

C

 C. The rise in the number of women and minorities in graduate programs

D
D. The lack of career-related guidance for college graduated in job-hunting
使用微信搜索喵呜刷题,轻松应对考试!

答案:

B

解析:

【喵呜刷题小喵解析】:文章指出,Ph.D. 学生在求职市场上面临困难,原因是多方面的。首先,文章提到,由于二战后美国教育的扩张和转变,大学变得不那么精英化,更加职业化。这导致大学需要吸引更多的学生,因此推出了更多与职业相关的专业,如商业、通信和医疗保健等。这导致人文学科部门逐渐远离大学中心,被视为一种奢侈机构。其次,文章提到,尽管教育整体在增长,但人文学科并没有增长,这加剧了求职市场的危机。因此,导致Ph.D. 学生求职困难的关键原因是,从人文学科专业转向更受欢迎的职业导向专业,使得人文学科专业在求职市场上竞争力下降。因此,选项B“从人文学科专业到职业导向专业的转变”是正确答案。
创作类型:
原创

本文链接:28. According to the author, which of the followin

版权声明:本站点所有文章除特别声明外,均采用 CC BY-NC-SA 4.0 许可协议。转载请注明文章出处。

让学习像火箭一样快速,微信扫码,获取考试解析、体验刷题服务,开启你的学习加速器!

分享考题
share