刷题刷出新高度,偷偷领先!偷偷领先!偷偷领先! 关注我们,悄悄成为最优秀的自己!

简答题

语言素材:

      In some countries in western Europe, such as France, Spain and Britain, the countryside is changing.

      Life has become difficult for many villages, and some disappearing. There are a number of reasons for this. Firstly, young people from villages usually want to live somewhere livelier and they often move to the towns and do not return. Secondly, people move to the cities to find work, as there are often very few jobs in the countryside. Sometimes villages remain because people from the cities have bought a “second home” in the village, where they come and stay at weekends. The prices of houses go up and people from the area cannot afford to buy a house there. Another problems is that it is becoming more and more difficult for farmers to make money from the farms. So they sell their land and find another job.

      All these things mean that many villages in western Europe are fighting to survive. We can only hope that they will remain. The countryside would be a sadder and uglier place without them.

设计任务:根据下面的学生信息和语言素材,设计20min的英语读写方案。

该方案没有固定格式,但须包含下列要点:

teaching objectives

teaching contents

key and difficult points

major steps and time allocation

activities and justification

教学时间:20分钟

学生概况:某城镇普通高中一年级(一学期)学生,班级人数为40人,多数已达到《普通高中英语课程标准(实验)》五级水平。学生课堂参与积极性一般。

使用微信搜索喵呜刷题,轻松应对考试!

答案:

本题考查教学设计,结合高中的一篇讲解西欧乡村变化的文章,设计20分钟的读写方案。

解析:

【喵呜刷题小u解析】

该方案设计基于学生概况和文章主题,旨在通过20分钟的时间,完成从阅读、理解、分析到表达的完整教学过程。方案首先明确了教学目标,即学生能够理解文章中的关键信息、分析文章结构和观点,并能够发表自己的观点。教学内容围绕文章主题展开,包括西欧乡村变化的现象、原因和影响。教学重点和难点明确,有助于教师把握教学方向。

在教学步骤与时间分配上,方案设计了导入、阅读文章、小组讨论、分享与讨论和写作任务五个环节。每个环节都有明确的任务和时间分配,确保教学过程的紧凑和高效。

在活动与理由部分,方案设计了小组讨论、全班讨论和写作任务三个活动。这些活动旨在通过不同的方式帮助学生理解文章、发表观点,并整合所学知识。通过小组讨论,学生可以相互交流和思考;全班讨论可以扩大学生的视野,听取不同的观点;写作任务则是对学生理解程度的一种检验。

整体而言,该方案设计合理,符合教学实际,能够有效帮助学生理解文章主题,发表自己的观点,提高英语读写能力。
创作类型:
原创

本文链接:设计任务:根据下面的学生信息和语言素材,设计20min的英语读写方案。该方案没有固定格式,但须包含下

版权声明:本站点所有文章除特别声明外,均采用 CC BY-NC-SA 4.0 许可协议。转载请注明文章出处。

让学习像火箭一样快速,微信扫码,获取考试解析、体验刷题服务,开启你的学习加速器!

分享考题
share