刷题刷出新高度,偷偷领先!偷偷领先!偷偷领先! 关注我们,悄悄成为最优秀的自己!

单选题

Question 25 is based on the passage you have just heard.

A
They are well preserved and in pretty good shape.
B
They are copies built to the architect’s designs.
C
They were designed by another architect.
D
They were badly damaged but restored.
使用微信搜索喵呜刷题,轻松应对考试!

答案:

B

解析:

听力原文

        (22) [Welcome to the tour of the Hill House.] This house, built in 1904, is one of the most well-known works of Charles Hill, the famous architect. It was designed and built for a local entrepreneur and his family.

        (22) [Before starting the tour, let me give you a brief introduction about the design of this amazing building.] (23) [Prior to beginning his design, the architect spent some time in the client’s old home, observing their life and studying their habits.] This meant that he could design the house according to the needs of the family. (24) [The client’s main desire was to have a home with unique design,] so the architect was given complete freedom.

        The building style is radically different from what was the fashion of the period. At the time, most large homes were constructed of timber and brick. This one, however, is made of concrete, a novel construction material in those days. The interior of the house, including fittings and furniture, was also designed by the same person. Most of the furniture you will see is original and in good condition. (25) [However, those pieces in the children’s bedrooms are copies built to the designs of the architect.] Fortunately, all the blueprints for both the building and its contents have been preserved, so we’ve been able to replace badly damaged furniture.

        Let’s begin our tour starting from the rooms.

25. What do we learn about the pieces of furniture in the children’s bedrooms?

解析:B。录音中提到,儿童卧室里的那些都是仿制品,是按照建筑师的设计重新仿造的。B项几乎全部原词复现,故为正确答案。

错项排除:A项利用录音中的preserved和in good condition进行干扰,但录音中是说大部分家具是原来的,状况不错,但儿童房的都是仿制品(copies),保存(preserved)下来的并不是儿童卧室的家具,而是建筑蓝图,故A项排除。录音中提到房子的内饰和家具是同一位the same建筑师设计的,C项的another architect与此相悖,故排除。录音中提到损坏严重的家具都被替换了(replace),并不是修复(restored),故D项错误。

创作类型:
原创

本文链接:Question 25 is based on the passage you have just

版权声明:本站点所有文章除特别声明外,均采用 CC BY-NC-SA 4.0 许可协议。转载请注明文章出处。

让学习像火箭一样快速,微信扫码,获取考试解析、体验刷题服务,开启你的学习加速器!

分享考题
share