刷题刷出新高度,偷偷领先!偷偷领先!偷偷领先! 关注我们,悄悄成为最优秀的自己!

单选题

Question 5 is based on the news report you have just heard.

A
It enjoyed great popularity.
B
It started business three years ago.
C
It was frequented by newly-weds.
D
It was built above the sea-water.
使用微信搜索喵呜刷题,轻松应对考试!

答案:

D

解析:

听力原文

        Three years ago, a couple was enjoying a meal at a beach restaurant. (5) [The restaurant was built on a wooden structure above the sea-water.] During the meal, the man’s wedding ring slipped off his finger. It fell through the wooden floorboards apparently lost forever. (6) [Recently, the restaurant manager Ryan Krivoy decided to replace the wooden deck,] and he found an old gold coin, some $100 bills and a silver wedding ring while replacing the deck. (7) [The restaurant’s waitress, Sasha Formika posted a picture of the ring on Facebook.] The post was shared about 5,000 times. 3 days later, the happy wife called to claim the ring. She even texted pictures of her and her husband eating there in 2017 as proof. The restaurant mailed the ring back to the happy couple. Meanwhile, Krivoy discovered that the gold coin was very rare. It was from 1855 and worth as much as $2,000.

5. What do we learn about the restaurant?

解析:D。录音开头提到,三年前,一对夫妇在一家海滨餐厅用餐,这家餐厅是建在水面木质结构上。D项与此内容相符,其中的above the sea-water原词复现,故D项为正确答案。

错项排除:A项利用录音开头的enjoying进行干扰,但录音中是他们在用餐(enjoying a meal),并没有说餐厅很受欢迎(enjoyed great popularity),故A项排除。B项利用录音开头的Three years ago进行干扰,但这是一对夫妇的用餐时间,并非餐厅的营业时间,故B项排除。C项的newly-weds在录音中无依据,故排除。

创作类型:
原创

本文链接:Question 5 is based on the news report you have ju

版权声明:本站点所有文章除特别声明外,均采用 CC BY-NC-SA 4.0 许可协议。转载请注明文章出处。

让学习像火箭一样快速,微信扫码,获取考试解析、体验刷题服务,开启你的学习加速器!

分享考题
share