刷题刷出新高度,偷偷领先!偷偷领先!偷偷领先! 关注我们,悄悄成为最优秀的自己!

单选题

Question 1 is based on the news report you have just heard.

A
See the Pope.
B
Go to Newcastle.
C
Travel to Germany.
D
Tour an Italian city.
使用微信搜索喵呜刷题,轻松应对考试!

答案:

A

解析:

听力原文

        (2) [An 81-year-old man ended up in Germany by accident after trying to get from Newcastle, Great Britain, to Rome, Italy.] 

        (1) [The old age pensioner was on a mission to see the Pope,] who is head of the Catholic Church, and decided to make his way there by car. He was surprised when his GPS system told him he had arrived, although there were no signs of any of the famous buildings or architecture.

        The man parked but didn’t put on the handbrake of his car properly. His car rolled backwards, and in a striking display of irony, hit a sign saying “Rom”—the small town in North Germany he had mistakenly plugged into the GPS system.

        Police said that the car had come to a halt after hitting the sign, but did not appear to be seriously damaged, although an ambulance was called to check on the pensioner. The man, who lives in the UK and is originally Italian, might have been confused by the fact that Rome is written “Roma” in Italian and “Rom” in German.

1. What did the old age pensioner plan to do? (这位退休老人打算做什么?)

解析:A。录音中提到,这位退休的老人奉命去拜见天主教教皇。A项See the Pope为原词复现,故A项正确。

错项排除:录音中提到,老人想要从英国纽卡斯尔前往意大利罗马,因此纽卡斯尔是出发地而不是目的地,B项错误。老人的目的地是意大利罗马而不是德国,去意大利的目的是见教皇而非旅行,故排除C和D两项。

创作类型:
原创

本文链接:Question 1 is based on the news report you have ju

版权声明:本站点所有文章除特别声明外,均采用 CC BY-NC-SA 4.0 许可协议。转载请注明文章出处。

让学习像火箭一样快速,微信扫码,获取考试解析、体验刷题服务,开启你的学习加速器!

分享考题
share