刷题刷出新高度,偷偷领先!偷偷领先!偷偷领先! 关注我们,悄悄成为最优秀的自己!

单选题

Question 15 is based on the conversation you have just heard.

A
It saves money.
B
It offers more choices.
C
It increases the joy of shopping.
D
It is less time-consuming.
使用微信搜索喵呜刷题,轻松应对考试!

答案:

A

解析:

听力原文

W: Hi, Max. How are you? Listen. (12) [I wanted to ask you about ordering shopping online.] I’ve never done it before and I know that you’ve been doing it for ages.

M: Sure. I love getting my shopping delivered. It makes life so much simpler—no carrying heavy shopping bags in the rain, (13) [or trying to park the car in those huge supermarket car parks then not being able to find it again after you come out of the shops.]

W: But there must be some problems. I mean, (14) [how do you know that you won’t get bad fruit, or that the eggs won’t be broken?]

M: Oh, come on. The food is exactly the same as the stuff you buy in a conventional shop. They aren’t going to deliver you food that is out of date. And if you get a broken egg, well, that could happen in a conventional shop, too. If anything is really wrong, you can just take photographs of the damage, and they will give you the money back or replace the item.

W: How about delivery fees? Is it not more expensive to get everything delivered?

M: (15) [I actually found that it was cheaper for me,] as I live quite far away from my local supermarket. So with the deliveries, I’m actually saving on petrol.

W: I never thought of that. If you aren’t driving your own car, then you are saving on fuel. Right, you’ve convinced me. I’m going to go on the computer now and give it a try. So, which supermarket do you think is the best to order from?

M: Oh, no. That’s definitely up to you. Otherwise, we’ll be here all day.

15. What does the man find about shopping online?  (关于网上购物,男士有什么发现?)

解析:A。录音中男士表示,因为住的地方离当地的超市很远,送货上门实际上让他节省了汽油。因此网购对男士来说更便宜,A项中的saves money是对录音中cheaper的同义替换,故A项正确。

错项排除:男士因为住的地方离当地的超市很远,所以网购相当于节省了油费,此外男士并没有提及网购给他带来的其他好处,故排除其余三项。

创作类型:
原创

本文链接:Question 15 is based on the conversation you have

版权声明:本站点所有文章除特别声明外,均采用 CC BY-NC-SA 4.0 许可协议。转载请注明文章出处。

让学习像火箭一样快速,微信扫码,获取考试解析、体验刷题服务,开启你的学习加速器!

分享考题
share