刷题刷出新高度,偷偷领先!偷偷领先!偷偷领先! 关注我们,悄悄成为最优秀的自己!
听力原文
People spend a lot of time using phones and computers. Much of that time is devoted to text messages and social media. But many people choose to spend their time playing computer games. For years, parents and teachers have worried that these games might be addictive. (19) [And now the World Health Organization has recognized addiction to computer games as a disease.] The organization explains that this decision reflects general agreement among experts around the world that some people have a problem with these games. They show a pattern of behavior characterized by a lack of control. (20) [Such people make computer games a priority over their responsibilities. They may play games instead of attending school or work or socializing.] According to the World Health Organization experts, people’s use of computer games is different from their use of the Internet, social media and online shopping. These experts claim there is not sufficient data to indicate that people’s reliance on those other activities is an addiction. But they argue that playing computer games to excess is different. This behavior can become a disorder. To meet the new definition for addiction, the behavior must damage a person’s relationships or performance at school or work. And this must last for at least a year. Still, not all behavior experts agree. (21) [Some argue that there is not enough research on the subject. Thus, they claim it is too early to call computer game addiction a disorder.]
20. What is said of people with addictive behavior?(关于有成瘾行为的人有什么说法?)
解析:A。录音中提到,这些人把电脑游戏看得比自身责任还重要。他们可能会沉迷玩游戏,而不去上学、工作或社交。A项中的prioritize their favored activity指的就是电脑游戏上瘾者沉迷游戏的行为,对应录音中的make computer games a priority,what they should do对应录音中的responsibilities,故A项正确。
错项排除:录音中只表明,电脑游戏成瘾的人把游戏优先于学业或工作考虑,并没有说他们随时随地玩游戏,也没有提到他们是否意识到了电脑上瘾的危害或是如何摆脱这种成瘾,故其余三项均可排除。
本文链接:Question 20 is based on the passage you have just
版权声明:本站点所有文章除特别声明外,均采用 CC BY-NC-SA 4.0 许可协议。转载请注明文章出处。让学习像火箭一样快速,微信扫码,获取考试解析、体验刷题服务,开启你的学习加速器!
