刷题刷出新高度,偷偷领先!偷偷领先!偷偷领先! 关注我们,悄悄成为最优秀的自己!

单选题

Question 4 is based on the conversation you have just heard.

A
Clearer road signs.
B
More people driving safely.
C
Stricter traffic rules.
D
More self-driving trucks on the road.
使用微信搜索喵呜刷题,轻松应对考试!

答案:

B

解析:

听力原文

W: (1) [This is unbelievable! Unlike any video game I’ve ever played before, it’s so boring yet so relaxing at the same time.] How did you hear about this driving simulator?

M: My brother introduced it to me last year. (2) [I was surprised to find how educational and realistic it was.] It’s called Euro Truck Simulator, but they have other versions as well for America and so on. I was really drawn to the scenery. The routes go through parts of the country you don’t normally see as a tourist.

W: Yeah, I can see that. It seems so simple, just transporting cargo from point A to point B, driving from one city to another. (3) [But I really appreciate all the details that go into the game. It’s even given me a new appreciation for the logistics industry and traffic on the road.]

M: I completely agree. My brother also introduced me to some videos of someone that streamed their game online. It was fascinating to watch really. This guy drove very carefully, obeyed all the road signs and traffic rules. Such a contrast to most violent games!

W: Honestly, playing has inspired me to look into the industry more. I’ve read articles about how self-driving trucks may soon be available and could greatly impact cargo logistics. Considering all that goes into driving these larger vehicles, it’s amazing that we could soon have that kind of technology.

M: Ha, I’ve got one step further. I registered to take a safe-driving course to improve my real-life driving skills. In a way, I feel like I have a head start compared to other students in the class. Playing this video game has given me some maneuvering practices already.

W: I’m not sure how accurate the video game is compared to real-life situations. (4) [But if it results in more drivers looking both ways before entering an intersection, I’d say that’s a positive outcome.]

4. What outcome does the woman expect from the driving simulator?(女士希望模拟驾驶游戏能带来什么结果?)

解析:B。录音结尾女士提到,如果这款游戏能让更多司机在经过十字路口前看看左右两边,就是一种积极的结果。B项More people driving safely(更多人能安全驾驶)就是对女士说的it results in more drivers looking both ways before entering an intersection的总结,故B项为正确答案。

错项排除:A项利用录音中出现的road signs设置干扰,C项利用traffic rules设置干扰,但录音中说的是一位游戏直播玩家开车很谨慎,遵守所有的路标(obeyed all the road signs)和交通规则(traffic rules),并非女士希望这款游戏带来的结果,故A、C两项排除。女士虽然提到她读过一些文章,文章中说自动驾驶卡车即将面世,但这并不是模拟驾驶游戏带来的结果,故D项错误。

创作类型:
原创

本文链接:Question 4 is based on the conversation you have j

版权声明:本站点所有文章除特别声明外,均采用 CC BY-NC-SA 4.0 许可协议。转载请注明文章出处。

让学习像火箭一样快速,微信扫码,获取考试解析、体验刷题服务,开启你的学习加速器!

分享考题
share