刷题刷出新高度,偷偷领先!偷偷领先!偷偷领先! 关注我们,悄悄成为最优秀的自己!

单选题

Question 11 is based on the passage you have just heard.

A
Enabling them to simplify their mathematical formulas.
B
Helping them determine what to sell and at what price.
C
Enabling them to sell their products at a higher price.
D
Helping them advertise a greater variety of products.
使用微信搜索喵呜刷题,轻松应对考试!

答案:

B

解析:

听力原文

    Weather is a constant force in our lives, but there’s little marketing research on how it affects businesses. (9) [Now, a new study reveals how sunny and snowy conditions influence consumer behavior. Those weather conditions trigger consumers to mentally visualize using products associated with the respective weather. This leads to consumers placing a higher value on those products.] That is, they’re willing to pay more money for them. But the correlation is only found with products related to being outside.

    How does this work? Researchers give the example of a beach towel. On a sunny day, consumers who see that product are not just looking at the towel itself. They are likely imagining themselves lying on the towel in the sun. (10) [This mental picture of using the towel increases the value of the product in the consumers’ mind.]

    Researchers put forward the following hypothesis to explain their findings. They think the mental picture works in sunshine and snow because these weather conditions have a positive association with outside activities. The effect is not seen with rainy weather. Researchers assert this is because there aren’t many activities that are enabled by rain. Most products associated with rain like umbrellas are only used for protection from the weather and not for any activities.

   Researchers believe that companies that sell a wide array of products online can benefit most from the insights this study provides. (11) [Online sellers often use complex mathematical formulas to determine what products to feature and how to price these products. Incorporating more data about weather would allow them to make better decisions.] This could bolster sales.

11. How can the findings of the new study benefit online sellers, according to the researchers?(根据研究人员的说法,新研究的结论能如何使网店卖家受益?)

解析:B。四个选项均以含义相近的Enabling them或Helping them开头,推测问题可能与某事产生的积极效果有关。录音最后提到,网店卖家通常使用复杂的数学公式来确定应该促销哪些商品,以及如何给这些商品定价。把更多关于天气的数据考虑在内可以帮助他们更好地决策。B项与此内容相符,其中determine为原词复现,what to sell对应录音中的what products to feature,at what price对应录音中的how to price these products,故B项为正确答案。

错项排除:A项利用录音中出现的complex mathematical formulas设置干扰,但录音中说的是卖家使用复杂的数学公式来确定销售策略,而他们现在可以把相关的天气数据结论也考虑在内,并不是说这些结论可以简化数学公式,故A项错误。C项利用录音中出现的how to price these products设置干扰,但录音中只是说与天气相关的数据结论能帮助卖家更好地决策,并能提高销量,这不等同于说这些结论能帮他们把商品卖得更贵,故C项排除。录音中说网上售卖多种商品(a wide array of products)的公司可以从中受益,D项利用a greater variety of products(更多种类的商品)设置干扰,但录音中并未提到推广更多种类的商品,故排除D项。

创作类型:
原创

本文链接:Question 11 is based on the passage you have just

版权声明:本站点所有文章除特别声明外,均采用 CC BY-NC-SA 4.0 许可协议。转载请注明文章出处。

让学习像火箭一样快速,微信扫码,获取考试解析、体验刷题服务,开启你的学习加速器!

分享考题
share