刷题刷出新高度,偷偷领先!偷偷领先!偷偷领先! 关注我们,悄悄成为最优秀的自己!

单选题

                                            The Challenges for Artificial Intelligence in Agriculture

【A】A group of corn farmers stands huddled around an agronomist (农学家) and his computer on the side of an irrigation machine in central South Africa. The agronomist has just flown over the field with a hybrid unmanned aerial vehicle (UAV) that takes off and lands using propellers yet maintains distance and speed for scanning vast hectares of land through the use of its fixed wings.

【B】The UAV is fitted with a four spectral band precision sensor that conducts onboard processing immediately after the flight, allowing farmers and field staff to address, almost immediately, any crop abnormalities that the sensor may have recorded, making the data collection truly real-time.

【C】In this instance, the farmers and agronomist are looking to specialized software to give them an accurate plant population count. It’s been 10 days since the corn emerged and the farmer wants to determine if there are any parts of the field that require replanting due to a lack of emergence or wind damage, which can be severe in the early stages of the summer rainy season.

【D】At this growth stage of the plant’s development, the farmer has another 10 days to conduct any replanting before the majority of his fertilizer and chemical applications need to occur. Once these have been applied, it becomes economically unviable to take corrective action, making any further collected data historical and useful only to inform future practices for the season to come.

【E】The software completes its processing in under 15 minutes producing a plant population count map. It’s difficult to grasp just how impressive this is, without understanding that just over a year ago it would have taken three to five days to process the exact same data set, illustrating the advancements that have been achieved in precision agriculture and remote sensing in recent years. With the software having been developed in the United States on the same variety of crops in seemingly similar conditions, the agronomist feels confident that the software will produce a near accurate result.

【F】As the map appears on the screen, the agronomist’s face begins to drop. Having walked through the planted rows before the flight to gain a physical understanding of the situation on the ground, he knows the instant he sees the data on his screen that the plant count is not correct, and so do the farmers, even with their limited understanding of how to read remote sensing maps.

【G】Hypothetically, it is possible for machines to learn to solve any problem on earth relating to the physical interaction of all things within a defined or contained environment by using artificial intelligence and machine learning.

【H】Remote sensors enable algorithms (算法) to interpret a field’s environment as statistical data that can be understood and useful to farmers for decision-making. Algorithms process the data, adapting and learning based on the data received. The more inputs and statistical information collected, the better the algorithm will be at predicting a range of outcomes. And the aim is that farmers can use this artificial intelligence to achieve their goal of a better harvest through making better decisions in the field.

【I】In 2011, IBM, through its R&D Headquarters in Haifa, Israel, launched an agricultural cloud-computing project. The project, in collaboration with a number of specialized IT and agricultural partners, had one goal in mind—to take a variety of academic and physical data sources from an agricultural environment and turn these into automatic predictive solutions for farmers that would assist them in making real-time decisions in the field.

【J】 Interviews with some of the IBM project team members at the time revealed that the team believed it was entirely possible to “algorithm” agriculture, meaning that algorithms could solve any problem in the world. Earlier that year, IBM’s cognitive learning system, Watson, competed in the game Jeopardy against former winners Brad Rutter and Ken Jennings with astonishing results. Several years later, Watson went on to produce ground-breaking achievements in the field of medicine.

【K】So why did the project have such success in medicine but not agriculture? Because it is one of the most difficult fields to contain for the purpose of statistical quantification. Even within a single field, conditions are always changing from one section to the next. There’s unpredictable weather, changes in soil quality, and the ever-present possibility that pests and diseases may pay a visit. Growers may feel their prospects are good for an upcoming harvest, but until that day arrives, the outcome will always be uncertain.  

【L】By comparison, our bodies are a contained environment. Agriculture takes place in nature, among ecosystems of interacting organisms and activity, and crop production takes place within that ecosystem environment. But these ecosystems are not contained. They are subject to climatic occurrences such as weather systems, which impact upon hemispheres as a whole, and from continent to continent. Therefore, understanding how to manage an agricultural environment means taking literally many hundreds if not thousands of factors into account.

【M】What may occur with the same seed and fertilizer program in the United States’ Midwest region is almost certainly unrelated to what may occur with the same seed and fertilizer program in Australia or South Africa. A few factors that could impact on variation would typically include the measurement of rain per unit of a crop planted, soil type, patterns of soil degradation, daylight hours, temperature and so forth.

【N】So the problem with deploying machine learning and artificial intelligence in agriculture is not that scientists lack the capacity to develop programs and protocols to begin to address the biggest of growers’ concerns; the problem is that in most cases, no two environments will be exactly alike, which makes the testing, validation and successful rollout of such technologies much more laborious than in most other industries.

【O】Practically, to say that AI and Machine Learning can be developed to solve all problems related to our physical environmentto basically say that we have a complete understanding of all aspects of the interaction of physical or material activity on the planet. After all, it is only through our understanding of ‘the nature of things’ that protocols and processes are designed for the rational capabilities of cognitive systems to take place. And, although AI and Machine Learning are teaching us many things about how to understand our environment, we are still far from being able to predict critical outcomes in fields like agriculture purely through the cognitive ability of machines.

【P】Backed by the venture capital community, which is now investing billions of dollars into the sector, most agricultural technology startups today are pushed to complete development as quickly as possible and then encouraged to flood the market as quickly as possible with their products.

【Q】This usually results in a failure of a product, which leads to skepticism from the market and delivers a blow to the integrity of Machine Learning technology. In most cases, the problem is not that the technology does not work, the problem is that industry has not taken the time to respect that agriculture is one of the most uncontained environments to manage. For technology to truly make an impact on agriculture, more effort, skills, and funding is needed to test these technologies in farmers’ fields.

【R】There is huge potential for artificial intelligence and machine learning to revolutionize agriculture by integrating these technologies into critical markets on a global scale. Only then can it make a difference to the grower, where it really counts.

37. Agriculture differs from the medical science of the human body in that its environment is not a contained one.

A
A
B
B
C
C
D
D
E
E
F
F
G
G
H
H
I
I
J
J
K
K
L
L
M
M
N
N
O
O
P
P
Q
Q
R
R
使用微信搜索喵呜刷题,轻松应对考试!

答案:

L

解析:

36. 一旦农民在田地里施用了大部分化肥和其他化学制剂,他们就不会从补种中获利。
解析:D。根据题干中的replanting、applied和fertilizer and other chemicals可定位至D段。该段说到,在作物生长的这一阶段,农民还有额外十天的时间进行补种,然后才需要大范围使用化肥和化学制剂。一旦施用了这些肥料,采取补救措施在经济上就会变得行不通。题干中的will not profit对应D段第二句的economically unviable,题干中的replacing、fertilizer为原词复现,题干中的most对应D段第一句中的the majority of, applied对应该句中的applications,故本题是对D段部分内容的同义概述。
37. 农业与人体医学的不同之处在于,农业的环境不是封闭的。
解析:L。根据题干中的human body和not a contained one可定位至L段。L段前三句对比了农业与人体的不同之处:我们的身体是一个封闭的环境,而农业产生于相互作用的生物体和活动的生态系统中,这些生态系统并不是封闭的(not contained)。由此可知,农业与人体医学的不同之处在于,农业的环境不是封闭的。题干中的human body对应L段第一句中的our bodies,题干中的not...contained在L段第三句中复现。故本题是对L段前三句的概括总结。
38. 农学家确信,他将利用自己的软件获得近乎精准的植物种群数量。
解析:E。根据题干中的The agronomist、a near accurate count和software可定位至E段最后一句。该句提到,该软件是在美国开发的,针对在看起来相似的条件下相同品种的作物,这使得农学家(the agronomist)相信该软件将能产生近乎精确的结果。题干中的The agronomist is sure that对应E段最后一句中的the agronomist feels confident that,原文中的result指的就是count of plant population,故题干是对E段最后一句部分内容的同义转述。
39. 人工智能在农业上的应用比在其他大多数行业中更具挑战性。
解析:N。根据题干中的artificial intelligence to agriculture、much more challenging和most other industries可定位至N段。该段指出,在农业中部署机器学习和人工智能(artificial intelligence in agriculture)的主要问题是,在大多数情况下,没有两种环境是完全相同的,这使得这类技术的测试、验证和成功推广比其他大多数行业(in most other industries)都要费力得多。题干中的The application of artificial intelligence to agriculture对应N段中的artificial intelligence in agriculture,much more challenging是对N段中much more laborious的同义替换,故本题是对N段内容的同义概括。
40. 甚至农民都知道无人机提供的数据是不正确的。
解析:F。根据题干中的farmers、data和not correct可定位至F段。该段第二句后半部分提到,农学家一看到屏幕上的数据就知道作物数量不准确,农民们也一样,即使他们不太清楚该怎么看遥感数据图。由此可知,甚至农民都知道无人机提供的数据是不正确的。题干中的Even the farmers know对应F段最后一句的so do the farmers,题干中的the data provided by the UAV对应the data on his screen, is not correct在该句中复现。故本题是对F段最后一句部分内容的同义转述。
41. 急于求成的压力导致产品失败,这反过来又会引发人们质疑人工智能技术在农业上的适用性。
解析:Q。根据题干中的product failure和doubts可定位至Q段第一句。该句说到,这通常会导致产品的失败,引发市场的质疑,并对机器学习技术的完整性造成打击。题干中的The pressure for quick results对应Q段第一句中的This,而This指代的就是P段所说的“尽快(as quickly as possible)把产品大量推向市场”。因此,过快地把产品推向市场会导致产品的失败,也会引发人们对于人工智能技术的质疑。故本题是对Q段第一句的同义转述。
42. 使用遥感器的目的是帮助农民改进决策以提高产量。
解析:H。根据题干中的Remote sensors和decision-making可定位至H段第一句。该句说到,遥感器使算法能够将农田的环境解释为统计数据,让农民可以理解这些数据,并帮助他们做决定。随后H段最后一句指出,这样做的目的是,农民可以利用这种人工智能,在田间做出更明智的决定,以获得更大的丰收。题干中的increase yields对应H段最后一句的achieve their goal of a better harvest,故本题是对H段的概括总结。
43. 农民希望软件能告诉他田间需要补种的区域。
解析:C。根据题干中的expects the software和replant可定位至C段。C段首句提到,农民和农学家正在寻求专门的软件,来为他们准确地统计植物种群数量。随后在第二句接着说到,农民想确定田里是否有一些区域因为没出苗或风害而需要补种。由此可知,农民希望能通过软件得知他需要在田间补种的区域,故本题是对C段的同义概述。
44. 由于所涉及的环境条件不断变化,农业很难被量化。
解析:K。根据题干中的quantify和constantly changing conditions可定位至K段。该段第二、三句提到,农业是最难进行统计量化(statistical quantification)的领域之一。即使在单片田地里,各个部分的条件也总是在不断变化。由此可知,农业很难被量化是因为其所处的环境总是不断变化,故本题是对K段第二、三句的同义概述。
45. 同样的种子和施肥计划在不同的地方可能产生完全不同的结果。
解析:M。根据题干中的The same seed and fertilizer program可定位至M段第一句。该句提到,在美国中西部地区采用相同的种子和施肥计划(the same seed and fertilizer program)所产生的结果,与在澳大利亚或南非采用同样的种子和施肥计划产生的结果是毫无关联的。也就是说,同样的种子和施肥计划在不同的地方可能产生不同的结果。题干中的yield completely different outcomes对应该句中的certainly unrelated,in different places对应该句中的the United States’ Midwest region和Australia or South Africa,故本题是对M段第一句的同义概述。
创作类型:
原创

本文链接:37. Agriculture differs from the medical science o

版权声明:本站点所有文章除特别声明外,均采用 CC BY-NC-SA 4.0 许可协议。转载请注明文章出处。

让学习像火箭一样快速,微信扫码,获取考试解析、体验刷题服务,开启你的学习加速器!

分享考题
share