刷题刷出新高度,偷偷领先!偷偷领先!偷偷领先! 关注我们,悄悄成为最优秀的自己!
听力原文
Did you know that Americans have approximately three times the amount of space we had fifty years ago? Therefore, you’d think we’d have sufficient room for all of our possessions. On the contrary, the personal storage business is now a growing industry. We’ve got tripled space, but (16) [we’ve become such enthusiastic consumers that we require even more.] This phenomenon has resulted in significant credit card debt, enormous environmental footprints, and perhaps not coincidentally, (16) [our happiness levels have failed to increase over the same half century.]
I’m here to suggest an alternative—that having less might actually be a preferable decision. Many of us have experienced, at some stage, the pleasure of possessing less. I propose that less stuff and less space can not only help you economize, but also simplify your life. I recently started an innovative project to discover some creative solutions that offered me everything I required. By purchasing an apartment that was 40 square meters instead of 60, I immediately saved $200,000. Smaller space leads to reduced utility bills and also a smaller carbon footprint. Because it’s designed around an edited collection of possessions, limited to my favorite stuff, I’m really excited to live there.
How can we live more basically? Firstly, we must ruthlessly cut the unnecessary objects out of our lives. (17) [To stem consumption, we should think before we buy and ask ourselves: will it truly make me happier? Obviously, we should possess some great stuff, but we want belongings that we’re going to love for years.] Secondly, we require space efficiency. We want appliances that are designed for use most of the time, not for occasional use. Why own a six-burner stove when you rarely use even three burners? Finally, (18) [we need multifunctional spaces and housewares.] I combined a movable wall with transforming furniture to get more out of my limited space. Consider my coffee table. It increases in size to accommodate ten. My office is tucked away, easily hidden. My bed simply pops out of the wall. For guests, I can relocate the movable wall and utilize the foldable guest beds I installed.
I’m not saying we should all live in tinier apartments, but consider the benefits of an edited life. When you return home and walk through your front door, take a moment to ask yourselves: Could I do with a little life editing? Would that give me more freedom and more time?
18. What do we learn about the items in the speaker’s home?(我们对讲话者家里的物品有什么了解?)
解析:C。在录音后半部分,讲话者提到,我们需要具备多功能的空间和家居用品,并描述了自己如何对家具进行改造来更好地发挥有限的空间。C项与此内容相符,其中的serve multiple purposes对应录音中的multifunctional(具备多种功能的),故正确答案为C。
错项排除:讲话者在录音中对家里物品的描述没有体现出耐用(durable)、易于处理(easily disposable)、有益于环境(benefit the environment)等特点,故排除A、B、D三项。
本文链接:Question 18 is based on the recording you have jus
版权声明:本站点所有文章除特别声明外,均采用 CC BY-NC-SA 4.0 许可协议。转载请注明文章出处。让学习像火箭一样快速,微信扫码,获取考试解析、体验刷题服务,开启你的学习加速器!
