刷题刷出新高度,偷偷领先!偷偷领先!偷偷领先! 关注我们,悄悄成为最优秀的自己!
W: I’ve worked in international trade all my life. My father did so too before me. So I guess you could say it runs in the family.
M: What products have you worked with?
W: All sorts, really. I’ve imported textiles, machinery, toys, solar panels, all kinds of things over the years. Trends and demand come and go. (5) [So, one needs to be very flexible to succeed in this industry.]
M: I see. What goods are you trading now?
W: I now import furniture from China into Italy and foods from Italy into China. (6) [I even use the same container. It’s a very efficient way of conducting trade.]
M: The same container? You mean you own a 40-foot cargo container?
W: Yeah, that’s right. (7)[ I have a warehouse in Genoa, Italy, and another in Shanghai.] I source mid-century modern furniture from different factories in China. It’s very good value for money. I collect it all in my warehouse and then dispatch it to my other warehouse in Italy. Over there I do the same, but with Italian foods instead of furniture, things like pasta, cheese, wine, chocolates. And I send all that to my warehouse in China in the same freight container I use for the furniture.
M: So, I presume you sell both lines of products wholesale in each respective country.
W: Of course. I possess a network of clients and partners in both countries. That’s the main benefit of having done this for so long. I’ve made great business contacts over time.
M: How many times do you ship?
W: I did 12 shipments last year, 18 this year, and I hope to grow to around 25 next year. That’s both ways, there and back again. Demand for authentic Italian food in China is growing rapidly. And similarly, sales of affordable yet stylish wooden furniture are also increasing in Italy. (8)[ Furniture is marginally more profitable, mostly because it enjoys lower customs duties. ]
7. What does the woman have in both Italy and China?(女士在意大利和中国都有什么?)
解析:A。录音中女士提到,她在意大利的热那亚有一个仓库(warehouse),在上海也有一个,因此选A。
错项排除:录音中说女士会从工厂采购家具,并不是在中国和意大利都有工厂,故B项排除。录音后面提到,女士在意大利和中国都有客户和合作伙伴(clients and partners),并非Investors和Retailers,故排除C、D两项。
本文链接:Question 7 is based on the conversation you have j
版权声明:本站点所有文章除特别声明外,均采用 CC BY-NC-SA 4.0 许可协议。转载请注明文章出处。让学习像火箭一样快速,微信扫码,获取考试解析、体验刷题服务,开启你的学习加速器!
