刷题刷出新高度,偷偷领先!偷偷领先!偷偷领先! 关注我们,悄悄成为最优秀的自己!

单选题

Question 9 is based on the passage you have just heard.

A
It is profitable and environmentally friendly.
B
It is well located and completely automated.
C
It is small and unconventional.
D
It is fertile and productive.
使用微信搜索喵呜刷题,轻松应对考试!

答案:

C

解析:

Passage One

听力原文

    There’s a lot about Leo Sanchez and his farm in Salinas, California (9) that seems unusual. The national average farm size is around 440 acres, but his is only one acre. The average age of farmers hovers around 58 years old, but he is just 26. And Sanchez constantly attempts to improve everything from seeding techniques out in the field to the promotion and sale of his produce online. This is evidence of an experimental approach. (9) It’s an approach not dictated by the confines of conventional, large-scale agriculture led by international corporations.

    (10) While farming is often difficult for both the body and mind, Sanchez says he and many of his fellow young farmers are motivated by a desire to set a new standard for agriculture. Many of them are employing a multitude of technologies, some new and some… not so new. (11) Recently, Sanchez bought a hand-operated tool which pulls out weeds and loosens soil. It actually dates back to at least 1701. It stands in sharp contrast to Sanchez’s other gadget: a gas-powered flame weed-killer invented in 1997. He simply doesn’t discriminate when it comes to the newness of tools. If it works, it works.

    Farmers have a long history of invention, and it’s no different today. Young farmers are guided by their love for agriculture and aided by their knowledge of technology. To find inexpensive and appropriately-sized tools, they collaborate and innovate. Sometimes the old stuff just works better, or more efficiently.

9. What do we learn about Leo Sanchez’s farm?

解析:C。录音开始时说,桑切斯和他的农场不同寻常,接着说出了不同之处:农场平均面积为400英亩,桑切斯的农场只有1英亩;农民的平均年龄为58,而他只有26岁。之后还提到,桑切斯的实验方法不受传统大规模农业的限制。由此可知,桑切斯的农场与常规的相比面积很小,而且是非传统的,C项表述符合此内容,因此选C。录音中未提及该农场是否盈利、位置好或是多产,故排除其余三项。

创作类型:
原创

本文链接:Question 9 is based on the passage you have just h

版权声明:本站点所有文章除特别声明外,均采用 CC BY-NC-SA 4.0 许可协议。转载请注明文章出处。

让学习像火箭一样快速,微信扫码,获取考试解析、体验刷题服务,开启你的学习加速器!

分享考题
share