刷题刷出新高度,偷偷领先!偷偷领先!偷偷领先! 关注我们,悄悄成为最优秀的自己!

单选题

                                              Why More Farmers Are Switching to Grass-Fed Meat and Dairy

【A】Though he didn’t come from a farming family, from a young age Tim Joseph was fascinated by the idea of living off the land. Reading magazines like The Stockman Grass Farmer and Graze, he got hooked on the idea of grass-fed agriculture. The idea that all energy and wealth comes from the sun really intrigued him. He thought the shorter the distance between the sun and the end product, the higher the profit to the farmer.

【B】Joseph wanted to put this theory to the test. In 2009, he and his wife Laura launched Maple Hill Creamery, an organic, all grass-fed yogurt company in northern New York. He quickly learned what the market has demonstrated: Demand for grass-fed products currently exceeds supply. Grass-fed beef is enjoying a 25-30% annual growth rate. Sales of grass-fed yogurt and kefir (发酵乳制品),on the other hand, have in the last year increased by over 38%. This is in comparison with a drop of just under 1% in the total yogurt and kefir market, according to natural and organic market research company SPINS. Joseph’s top priority became getting his hands on enough grass-fed milk to keep customers satisfied, since his own 64-cow herd wasn’t going to suffice.

【C】His first partnership was with Paul and Phyllis Amburgh, owners of the Dharma Lea farm in New York. The Amburghs, too, were true believers in grass-fed. In addition to supplying milk from their own 85-head herd, they began to help other farmers in the area convert from conventional to certified organic and grass-fed in order to enter the Maple Hill supply chain. Since 2010, the couple has helped 125 small dairy farms convert to grass-fed, with more than 80% of those farms coming on board during the last two years.

【D】All this conversion has helped Maple Hill grow 40-50% every year since it began with no end in sight. Joseph has learned that a farmer has to have a certain mindset to successfully convert. But convincing open-minded dairy people is actually not that hard, when you look at the economics. Grass-fed milk can fetch up 2.5 times the price of conventional milk. Another factor is the squeeze that conventional dairy farmers have felt as the price of grain they feed their cows has gone up, tightening their profit margins. By replacing expensive grain feed with regenerative management practices, grass-fed farmers are insulated from jumps in the price of feed. These practices include grazing animals on grasses grown from the pastureland’s natural seed bunk, and fertilized by the cows’ own fertilizer.

【E】Champions of this type of regenerative grazing also point to its animal welfare, climate and health benefits: Grass-fed animals live longer out of confinement. Grazing herds stimulate microbial (微生物的) activity in the soil, helping to capture water and separate carbon. And grass-fed dairy and meat have been shown to be higher in certain nutrients and healthy fats.

【F】In the grass-fed system, farmers are also not subject to the wildly fluctuating milk prices of the international commodity market. The unpredictability of global demand and the lag-time it takes to add more cows to a herd to meet demand can result in events like the recent cheese surplus. Going grass-fed is a safe refuge, a way for family-scale farms to stay viable. Usually a farmer will get to the point where financially, what they’re doing is not working. That’s when they call Maple Hill. If the farm is well managed and has enough land, and the desire to convert is sincere, a relationship can begin. Through regular regional educational meetings, a large annual meeting, individual farm visits and thousands of phone calls, the Amburghs pass on the principles of pasture management. Maple Hill signs a contract pledging to buy the farmer’s milk at a guaranteed base price, plus quality premiums and incentives for higher protein, butter-fat and other solids.

【G】While Maple Hill’s conversion program is unusually hands-on and comprehensive, it’s just one of a growing number of businesses committed to slowly changing the way America farms. Joseph calls sharing his knowledge network through peer-to-peer learning a core piece of the company’s culture. Last summer, Massachusetts grass-fed beef advocate John Smith launched Big Picture Beef, a network of small grass-fed beef farms in New England and New York that is projected to bring to market 2,500 head of cattle from 125 producers this year. Early indications are that Smith will have no shortage of farm members. Since he began to informally announce the network at farming conferences and on social media, he’s received a steady stream of inquiries from interested farmers.

【H】Smith says he’ll provide services ranging from formal seminars to on-farm workshops on holistic (整体的) management, to one-on-one hand-holding and an almost 24/7 phone hotline for farmers who are converting. In exchange, he guarantees an above-market price for each animal and a calf-to-customer electronic ear tag ID system like that used in the European Union.

【I】Though advocates portray grass-fed products as a win-win situation for all, they do have downsides. Price, for one, is an issue. Joseph says his products are priced 10-20% above organic versions, but depending on the product chosen, compared to non-organic conventional yogurt, consumers could pay a premium of 30-50% or more for grass-fed. As for the meat, Smith says his grass-fed hamburger will be priced 20-25% over the conventional alternative. But a look at the prices on online grocer Fresh Direct suggests a grass-fed premium of anywhere from 35-60%.

【J】And not every farmer has the option of going grass-fed. For both beef and dairy production, it requires, at least in the beginning, more pastureland. Grass-fed beef production tends to be more labor-intensive as well. But Smith counters that if you factor in the hidden cost of government corn subsidies, environment degradation, and decreased human health and animal welfare, grass-fed is the more cost-effective model. “The sun provides the lowest cost of production and the cheapest meat,” he says.

【K】Another grass-fed booster spurring farmers to convert is EPIC, which makes meat-based protein bars. Founders Taylor Collins and his wife, Katie Forrest, used to be endurance athletes; now they’re advocates of grass-fed meat. Soon after launching EPIC’s most successful product—the Bison Bacon Cranberry Bar—Collins and Forrest found they’d exhausted their sources for bison (北美野牛) raised exclusively on pasture. When they started researching the supply chain, they learned that only 2-3% of all bison is actually grass-fed. The rest is feed-lot confined and fed grain and corn.

【L】But after General Mills bought EPIC in 2016, Collins and Forrest suddenly had the resources they needed to expand their supply chain. So the company teamed up with Wisconsin-based rancher Northstar Bison. EPIC fronted the money for the purchase of $2.5 million worth of young bison that will be raised according to its grass-fed protocols, with a guaranteed purchase price. The message to young people who might not otherwise be able to afford to break into the business is, “‘You can purchase this $3 million piece of land here, because I’m guaranteeing you today you’ll have 1,000 bison on it.’ We’re bringing new blood into the old, conventional farming ecosystem, which is really cool to see,” Collins explains.

36. Farmers going grass-fed are not affected by the ever-changing milk prices of the global market.

A
A
B
B
C
C
D
D
E
E
F
F
G
G
H
H
I
I
J
J
K
K
L
L
使用微信搜索喵呜刷题,轻松应对考试!

答案:

F

解析:

36. 选择草饲养殖的农场主不会因为全球牛奶价格的波动而受到影响。

解析:F。根据题干中的not affected、ever changing milk prices和global market定位到F段。F段第一句指出,在草饲农业系统中,农场主也不会因为国际商品市场乳制品价格剧烈波动而受影响。are also not subject to对应题干的are not affected by,the wildly fluctuating milk prices of the international commodity market对应题干的the ever changing milk prices of the global market。题干是对F段第一句的同义替换。

37. 多年来,蒂姆·约瑟夫的合作伙伴们帮助很多农场主完成了向草饲农业的转型。

解析:C。根据题干中的Tim Joseph’s partners、dairy farmers to switch to grass-fed定位到C段。C段第三句指出,阿姆伯格一家非常相信草饲的好处。他们除了用自己的85头奶牛供应牛奶以外,还开始帮助当地其他农场主从采用传统养殖转变为经过认证的有机草饲养殖,从而加入枫山乳业的供应链。由于阿姆伯格是蒂姆·约瑟夫的合作伙伴,因此The Amburghs对应题干的Tim Joseph’s partners,convert to grass-fed对应题干中的switch to grass-fed。故题干是对C段第三句的同义替换。

38. 一名支持者认为,我们在考虑草饲放牧的成本效益时,还应考虑很多其他的好处。

解析:J。根据题干中的many other benefits、taken into consideration以及cost-effectiveness定位到J段。J段第三句提到如果把政府玉米补贴、环境恶化、人类健康和动物福利下降所造成的隐性成本考虑在内,草饲是最节省成本的模式了。该句中if you factor in对应题干中的be taken into consideration,the hidden cost of government corn subsidies, environment degradation, and decreased human health and animal welfare对应题干中的many other benefits。故题干是对J段的总结归纳。

39. 许多农场主在看见草饲的利润优势时就被说服转向草饲农业了。

解析:D。根据题干中的were persuaded to switch to grass-fed和its advantage in terms of profits定位到D段。D段第二句指出,约瑟夫已经发现,一个农民要想将自己的放牧方式改变为草饲,就必须具备某种特定的心态。随后在第三、四句又指出,但从经济角度来看,说服思想开明的奶农并不是那么难。草饲牛奶的价格是传统牛奶的2.5倍。因此可以推断,草饲牛奶利润丰厚,正是这个原因使得奶农愿意改为草饲喂养模式,故题干是对D段的概括总结。

40. 蒂姆·约瑟夫的草饲项目只是美国牧业变革大潮中的例子之一。

解析:G。根据题干中的only one example和how American farming practice is changing可定位到G段。G段第一句指出,虽然枫山乳业的转型项目是非常实际和全面的,但它也只是致力于逐渐改变美国农业模式的公司之一。该句中的it’s just one of a growing number of businesses 对应题干的is only one example,committed to slowly changing the way America farms对应题干的how American farming practice is changing。故题干是对G段第一句的同义转述。

41. 蒂姆·约瑟夫对阳光为人类提供的能量与财富十分着迷。

解析:A。根据题干中的fascinated和sunlight brings energy and wealth to mankind可定位到A段。A段第三句指出,所有能量和财富都来自太阳这个想法激起了他的兴趣。题干中的fascinated是原文中intrigued的同义替换,energy and wealth在原文中复现,故题干是对A段第三句的同义转述。

42. 草饲产品的一个问题是其价格通常比传统产品贵。

解析:I。根据题干中的One problem、grass-fed products和more expensive than conventional ones可定位到I段。I段前两句指出,草饲产业的缺点之一就是价格。随后又指出,草饲牛的奶制品和肉制品价格都比有机产品或传统喂养方式生产的产品贵,故题干是对I段的概括总结。

43. 已经证明草饲产品更健康也更富含营养。

解析:E。根据题干中的healthier and more nutritious定位到E段。E段最后一句指出,在草饲动物产生的奶制品和肉制品中,某些营养成分和有益脂肪含量更高。E段最后一句的 higher in certain nutrients and healthy fats对应题干中的healthier and more nutritious,因此题干是对E段最后一句的同义转述。

44. 蒂姆·约瑟夫在创业时发现草饲产品供不应求。

解析:B。根据题干中的Tim Joseph和fell short of demand可定位到B段。B段第三句指出,他很快就了解了市场需求:目前市场上的草饲产品供不应求。其中Demand for grass-fed products currently exceeds supply表示“需求大于供应”,即“供不应求”,与题干的grass-fed products fell short of demand表述一致,故题干是对B段第三句的同义替换。

45. 一家零食蛋白棒生产商发现,纯草饲北美野牛肉的供应非常少。

解析:K。根据题干中的purely grass-fed bison meat定位到K段。K段第四句指出,他们在寻找新的供应链时发现,只有2%-3%的野牛是草饲的。由此可知,草饲野牛的供应不足,所以该句与题干中的the supply...was scarce对应。题干是对K段第四句的同义转述。

创作类型:
原创

本文链接:36. Farmers going grass-fed are not affected by th

版权声明:本站点所有文章除特别声明外,均采用 CC BY-NC-SA 4.0 许可协议。转载请注明文章出处。

让学习像火箭一样快速,微信扫码,获取考试解析、体验刷题服务,开启你的学习加速器!

分享考题
share