刷题刷出新高度,偷偷领先!偷偷领先!偷偷领先! 关注我们,悄悄成为最优秀的自己!

简答题

                             How seriously should parents take kid’s opinions when searching for a home?

    In choosing a new home, Camille MeClain’s kids have a single demand: a backyard.

    MeClain’s little ones aren’t the only kids who have an opinion when it comes to housing, and in many cases youngsters’ views weigh heavily on parents’ real estate decisions, according to a 2018 Harris Poll survey of more than 2,000 U.S. adults.

    While more families buck an older-generation proclivity to leave kids in the dark about real estate decisions, realty agents and psychologists have mixed views about the financial, personal and long-term effects kids’ opinions may have.

    The idea of involving children in a big decision is a great idea because it can help them feel a sense of control and ownership in what can be an overwhelming process, said Ryan Hooper, a clinical psychologist in Chicago.

    “Children may face serious difficulties in coping with significant moves, especially if it removes them from their current school or support system,” he said.

    Greg Jaroszewski, a real estate broker with Gagliardo Realty Associates, said he’s not convinced that kids should be involved in selecting a home—but their opinions should be considered in regards to proximity to friends and social activities, if possible,

    Younger children should feel like they’re choosing their home—without actually getting a choice in the matter, said Adam Bailey, a real estate attorney based in New York.

    Asking them questions about what they like about the backyard of a potential home will make them feel like they’re being included in the decision-making process, Bailey said.

    Many of the aspects of homebuying aren’t a consideration for children, said Tracey Hampson, a real estate agent based in Santa Clarita, Calif. And placing too much emphasis on their opinions can ruin a fantastic home purchase.

    “Speaking with your children before you make a real estate decision is wise, but I wouldn’t base the purchasing decision solely on their opinions,” Hampson said.

    The other issue is that many children—especially older ones—may base their real estate knowledge on HGTV shows, said Aaron Norris of The Norris Group in Riverside, Calif.

    “They love Chip and Joanna Gaines just as much as the rest of us,” he said. “HGTV has seriously changed how people view real estate. It’s not shelter, it’s a lifestyle. With that mindset change come some serious money consequences.”

    Kids tend to get stuck in the features and the immediate benefits to them personally, Norris said.

    Parents need to remind their children that their needs. and desires may change over time, said Julie Gurner, a real estate analyst with FitSmallBusincss.com.

    “Their opinions can change tomorrow,” Gurner said. “Harsh as it may be to say, that decision should likely not be made contingent on a child’s opinions, but rather made for them with great consideration into what home can meet their needs best—and give them an opportunity to customize it a bit and make it their own.”

    This advice is more relevant now than ever before, even as more parents want to embrace the ideas of their children, despite the current housing crunch.


【A】notes that aspects like children’s friends and social activities should be considered upon homebuying.
【B】believes that homebuying decisions should be based on children’s needs rather than their opinions.
【C】assumes that many children’s views on real estate are influenced by the media.
【D】remarks that significant moves may pose challenges to children.
【E】says that it is wise to leave kids in the dark about real estate decisions.
【F】advises that home purchases should not be based only on children’s opinions.
【G】thinks that children should be given a sense of involvement in homebuying decisions.


使用微信搜索喵呜刷题,轻松应对考试!

答案:

DGFCB

解析:

选项分析

[A] notes that aspects like children’s friends and social activities should be considered upon homebuying.

指出买房时应对像孩子的朋友和社交这样的因素予以考虑。

[B] believes that homebuying decisions should be based on children’s needs rather than their opinions.

相信买房应基于孩子的需求而不是他们的意见。

[C] assumes that many children’s views on real estate are influenced by the media.

认为很多孩子对房地产的看法受到媒体的影响。

[D] remarks that significant moves may pose challenges to children.

说到重大搬迁可能会对孩子造成挑战。

[E] says that it is wise to leave kids in the dark about real estate decisions.

说对于房地产决定,让孩子蒙在鼓里是明智的。

[F] advises that home purchases should not be based only on children’s opinions.

建议买房不应该只基于孩子的观点。

[G] thinks that children should be given a sense of involvement in homebuying decisions.

认为在做买房决定时应给予孩子一种参与感。

试题解析

41. D

答案精析:根据题干中的Ryan Hooper定位到原文的第四段和第五段。第五段说到,进行重大搬迁时,孩子可能会面临严峻的困难。D选项中的significant moves为原文再现,pose challenges为原文中face serious difficulties的同义转述,故答案为D。

42. G

答案精析:根据题干中的Adam Bailey定位到第七段和第八段。第八段说到,询问孩子在未来家中想要什么样的后院会让孩子感觉他们参与了购买决定。G选项中的a sense of involvement in homebuying decisions是对原文中feel like they’re being included in the decision-making process的同义转述,故答案为G。

43. F

答案精析:根据题干中的Tracey Hampson定位到第九段和第十段。第十段说到,Tracey Hampson不只以孩子的观点进行购买决定。F选项中的only是原文中solely的同义替换,本句话基本无改动,故答案为F。

44. C

答案精析:根据题干中的Aaron Norris定位到第十一至第十三段。第十二段说到,HGTV极大地改变了人们对于房地产的看法。C选项中的influence和media分别是原文中的changed和HGTV的同义转述,故答案为C。

45. B

答案精析:根据题干中的Julie Gurner定位到第十四段和第十五段。第十五段说到,买房时应慎重考虑哪所房子能够最大程度上满足孩子的需求。B选项中的based on children’s needs是对原文中with consideration into what home can meet their need best的转述,故答案为B。

选项分析

[A] notes that aspects like children’s friends and social activities should be considered upon homebuying.

指出买房时应对像孩子的朋友和社交这样的因素予以考虑。

[B] believes that homebuying decisions should be based on children’s needs rather than their opinions.

相信买房应基于孩子的需求而不是他们的意见。

[C] assumes that many children’s views on real estate are influenced by the media.

认为很多孩子对房地产的看法受到媒体的影响。

[D] remarks that significant moves may pose challenges to children.

说到重大搬迁可能会对孩子造成挑战。

[E] says that it is wise to leave kids in the dark about real estate decisions.

说对于房地产决定,让孩子蒙在鼓里是明智的。

[F] advises that home purchases should not be based only on children’s opinions.

建议买房不应该只基于孩子的观点。

[G] thinks that children should be given a sense of involvement in homebuying decisions.

认为在做买房决定时应给予孩子一种参与感。

试题解析

41. D

答案精析:根据题干中的Ryan Hooper定位到原文的第四段和第五段。第五段说到,进行重大搬迁时,孩子可能会面临严峻的困难。D选项中的significant moves为原文再现,pose challenges为原文中face serious difficulties的同义转述,故答案为D。

42. G

答案精析:根据题干中的Adam Bailey定位到第七段和第八段。第八段说到,询问孩子在未来家中想要什么样的后院会让孩子感觉他们参与了购买决定。G选项中的a sense of involvement in homebuying decisions是对原文中feel like they’re being included in the decision-making process的同义转述,故答案为G。

43. F

答案精析:根据题干中的Tracey Hampson定位到第九段和第十段。第十段说到,Tracey Hampson不只以孩子的观点进行购买决定。F选项中的only是原文中solely的同义替换,本句话基本无改动,故答案为F。

44. C

答案精析:根据题干中的Aaron Norris定位到第十一至第十三段。第十二段说到,HGTV极大地改变了人们对于房地产的看法。C选项中的influence和media分别是原文中的changed和HGTV的同义转述,故答案为C。

45. B

答案精析:根据题干中的Julie Gurner定位到第十四段和第十五段。第十五段说到,买房时应慎重考虑哪所房子能够最大程度上满足孩子的需求。B选项中的based on children’s needs是对原文中with consideration into what home can meet their need best的转述,故答案为B。

选项分析

[A] notes that aspects like children’s friends and social activities should be considered upon homebuying.

指出买房时应对像孩子的朋友和社交这样的因素予以考虑。

[B] believes that homebuying decisions should be based on children’s needs rather than their opinions.

相信买房应基于孩子的需求而不是他们的意见。

[C] assumes that many children’s views on real estate are influenced by the media.

认为很多孩子对房地产的看法受到媒体的影响。

[D] remarks that significant moves may pose challenges to children.

说到重大搬迁可能会对孩子造成挑战。

[E] says that it is wise to leave kids in the dark about real estate decisions.

说对于房地产决定,让孩子蒙在鼓里是明智的。

[F] advises that home purchases should not be based only on children’s opinions.

建议买房不应该只基于孩子的观点。

[G] thinks that children should be given a sense of involvement in homebuying decisions.

认为在做买房决定时应给予孩子一种参与感。

试题解析

41. D

答案精析:根据题干中的Ryan Hooper定位到原文的第四段和第五段。第五段说到,进行重大搬迁时,孩子可能会面临严峻的困难。D选项中的significant moves为原文再现,pose challenges为原文中face serious difficulties的同义转述,故答案为D。

42. G

答案精析:根据题干中的Adam Bailey定位到第七段和第八段。第八段说到,询问孩子在未来家中想要什么样的后院会让孩子感觉他们参与了购买决定。G选项中的a sense of involvement in homebuying decisions是对原文中feel like they’re being included in the decision-making process的同义转述,故答案为G。

43. F

答案精析:根据题干中的Tracey Hampson定位到第九段和第十段。第十段说到,Tracey Hampson不只以孩子的观点进行购买决定。F选项中的only是原文中solely的同义替换,本句话基本无改动,故答案为F。

44. C

答案精析:根据题干中的Aaron Norris定位到第十一至第十三段。第十二段说到,HGTV极大地改变了人们对于房地产的看法。C选项中的influence和media分别是原文中的changed和HGTV的同义转述,故答案为C。

45. B

答案精析:根据题干中的Julie Gurner定位到第十四段和第十五段。第十五段说到,买房时应慎重考虑哪所房子能够最大程度上满足孩子的需求。B选项中的based on children’s needs是对原文中with consideration into what home can meet their need best的转述,故答案为B。

选项分析

[A] notes that aspects like children’s friends and social activities should be considered upon homebuying.

指出买房时应对像孩子的朋友和社交这样的因素予以考虑。

[B] believes that homebuying decisions should be based on children’s needs rather than their opinions.

相信买房应基于孩子的需求而不是他们的意见。

[C] assumes that many children’s views on real estate are influenced by the media.

认为很多孩子对房地产的看法受到媒体的影响。

[D] remarks that significant moves may pose challenges to children.

说到重大搬迁可能会对孩子造成挑战。

[E] says that it is wise to leave kids in the dark about real estate decisions.

说对于房地产决定,让孩子蒙在鼓里是明智的。

[F] advises that home purchases should not be based only on children’s opinions.

建议买房不应该只基于孩子的观点。

[G] thinks that children should be given a sense of involvement in homebuying decisions.

认为在做买房决定时应给予孩子一种参与感。

试题解析

41. D

答案精析:根据题干中的Ryan Hooper定位到原文的第四段和第五段。第五段说到,进行重大搬迁时,孩子可能会面临严峻的困难。D选项中的significant moves为原文再现,pose challenges为原文中face serious difficulties的同义转述,故答案为D。

42. G

答案精析:根据题干中的Adam Bailey定位到第七段和第八段。第八段说到,询问孩子在未来家中想要什么样的后院会让孩子感觉他们参与了购买决定。G选项中的a sense of involvement in homebuying decisions是对原文中feel like they’re being included in the decision-making process的同义转述,故答案为G。

43. F

答案精析:根据题干中的Tracey Hampson定位到第九段和第十段。第十段说到,Tracey Hampson不只以孩子的观点进行购买决定。F选项中的only是原文中solely的同义替换,本句话基本无改动,故答案为F。

44. C

答案精析:根据题干中的Aaron Norris定位到第十一至第十三段。第十二段说到,HGTV极大地改变了人们对于房地产的看法。C选项中的influence和media分别是原文中的changed和HGTV的同义转述,故答案为C。

45. B

答案精析:根据题干中的Julie Gurner定位到第十四段和第十五段。第十五段说到,买房时应慎重考虑哪所房子能够最大程度上满足孩子的需求。B选项中的based on children’s needs是对原文中with consideration into what home can meet their need best的转述,故答案为B。

选项分析

[A] notes that aspects like children’s friends and social activities should be considered upon homebuying.

指出买房时应对像孩子的朋友和社交这样的因素予以考虑。

[B] believes that homebuying decisions should be based on children’s needs rather than their opinions.

相信买房应基于孩子的需求而不是他们的意见。

[C] assumes that many children’s views on real estate are influenced by the media.

认为很多孩子对房地产的看法受到媒体的影响。

[D] remarks that significant moves may pose challenges to children.

说到重大搬迁可能会对孩子造成挑战。

[E] says that it is wise to leave kids in the dark about real estate decisions.

说对于房地产决定,让孩子蒙在鼓里是明智的。

[F] advises that home purchases should not be based only on children’s opinions.

建议买房不应该只基于孩子的观点。

[G] thinks that children should be given a sense of involvement in homebuying decisions.

认为在做买房决定时应给予孩子一种参与感。

试题解析

41. D

答案精析:根据题干中的Ryan Hooper定位到原文的第四段和第五段。第五段说到,进行重大搬迁时,孩子可能会面临严峻的困难。D选项中的significant moves为原文再现,pose challenges为原文中face serious difficulties的同义转述,故答案为D。

42. G

答案精析:根据题干中的Adam Bailey定位到第七段和第八段。第八段说到,询问孩子在未来家中想要什么样的后院会让孩子感觉他们参与了购买决定。G选项中的a sense of involvement in homebuying decisions是对原文中feel like they’re being included in the decision-making process的同义转述,故答案为G。

43. F

答案精析:根据题干中的Tracey Hampson定位到第九段和第十段。第十段说到,Tracey Hampson不只以孩子的观点进行购买决定。F选项中的only是原文中solely的同义替换,本句话基本无改动,故答案为F。

44. C

答案精析:根据题干中的Aaron Norris定位到第十一至第十三段。第十二段说到,HGTV极大地改变了人们对于房地产的看法。C选项中的influence和media分别是原文中的changed和HGTV的同义转述,故答案为C。

45. B

答案精析:根据题干中的Julie Gurner定位到第十四段和第十五段。第十五段说到,买房时应慎重考虑哪所房子能够最大程度上满足孩子的需求。B选项中的based on children’s needs是对原文中with consideration into what home can meet their need best的转述,故答案为B。

创作类型:
原创

本文链接:                             How seriously should

版权声明:本站点所有文章除特别声明外,均采用 CC BY-NC-SA 4.0 许可协议。转载请注明文章出处。

让学习像火箭一样快速,微信扫码,获取考试解析、体验刷题服务,开启你的学习加速器!

分享考题
share