刷题刷出新高度,偷偷领先!偷偷领先!偷偷领先! 关注我们,悄悄成为最优秀的自己!

单选题

    Though often viewed as a problem for western states, the growing frequency of wildfires is a national concern because of its impact on federal tax dollars, says Professor Max Moritz, a specialist in fire ecology and management.

    In 2015, the US Forest Service for the first time spent more than half of its $5.5 billion annual budget fighting fires—nearly double the percentage it spent on such efforts 20 years ago. In effect, fewer federal funds today are going toward the agency’s other work—such as forest conservation, watershed and cultural resources management, and infrastructure upkeep—that affects the lives of all Americans.

    Another nationwide concern is whether public funds from other agencies are going into construction in fire-prone districts. As Moritz puts it, how often are federal dollars building homes that are likely to be lost to a wildfire?

    “It’s already a huge problem from a public expenditure perspective for the whole country,” he says. “We need to take a magnifying glass to that. Like, ‘Wait a minute, is this OK?’ Do we want instead to redirect those funds to concentrate on lower-hazard parts of the landscape?”

    Such a view would require a corresponding shift in the way US society today views fire, researchers say.

    For one thing, conversations about wildfires need to be more inclusive. Over the past decade, the focus has been on climate change—how the warming of the Earth from greenhouse gases is leading to conditions that worsen fires.

    While climate is a key element, Moritz says, it shouldn’t come at the expense of the rest of the equation.

    “The human systems and the landscapes we live on are linked, and the interactions go both ways,” he says. Failing to recognize that, he notes, leads to “an overly simplified view of what the solutions might be. Our perception of the problem and of what the solution is becomes very limited.”

    At the same time, people continue to treat fire as an event that needs to be wholly controlled and unleashed only out of necessity, says Professor Balch at the University of Colorado. But acknowledging fire’s inevitable presence in human life is an attitude crucial to developing the laws, policies, and practices that make it as safe as possible, she says.

    “We’ve disconnected ourselves from living with fire,” Balch says. “It is really important to understand and try and tease out what is the human connection with fire today.”

37. Moritz calls for the use of “a magnifying glass” to ________.

A
raise more funds for fire-prone areas
B
avoid the redirection of federal money
C
find wildfire-free parts of the landscape
D
guarantee safer spending of public funds
使用微信搜索喵呜刷题,轻松应对考试!

答案:

D

解析:

答案精析:根据题干中的“a magnifying glass”可定位至文章第四段第二句。定位句指出,我们需要戴上放大镜看待此事。根据前一句可知,从公共支出的角度看,这对全国人民来说已经是个大问题了。而定位句后一句指出,我们是不是要把那些资金改投到土地风险更低的地方?由此可知,“公共开支”问题就是需要用放大镜看待的问题,而段末的反问句则是在暗示公共开支应该用在风险较低的地方。因此使用“放大镜”是为了确保公共基金更安全地使用,因此选择D项。

错项排除:原文未提及为易发火灾地区筹集更多的经费,也未提及不发生火灾的地区,因此A项和C项错误。原文第四段最后一句提及,经费流向改变,但只是以规避高风险地区为例,并未提及联邦经费的流向,因此B项错误。

创作类型:
原创

本文链接:37. Moritz calls for the use of “a magnifying glas

版权声明:本站点所有文章除特别声明外,均采用 CC BY-NC-SA 4.0 许可协议。转载请注明文章出处。

让学习像火箭一样快速,微信扫码,获取考试解析、体验刷题服务,开启你的学习加速器!

分享考题
share