刷题刷出新高度,偷偷领先!偷偷领先!偷偷领先! 关注我们,悄悄成为最优秀的自己!

单选题

Passage 1

Questions 1 to 5 are based on the following passage:

A little boy in South Carolina got to celebrate his birthday twice: After only one friend showed up to his birthday party, the local fire department decided to throw him another on.

The City of Beaufort Fire Department shared the story of a party the fire department held for a local boy named Cooper, who was disappointed when only one of his classmates showed up to his 6th birthday party. But after a community member gave the local fire department a call, (76) the members were quick to come to his rescue.

“We jumped on board and said we’ll do whatever we can to make sure he has a great birthday and that more than one child shows up,” Beaufort firefighter Ross Vezin says. “ We made arrangements to pick him up from school along with his mom and brother, and we brought him to a bowling alley(保龄球场) along with a biker group”

The fire department was also able to bring nearly 75 other kids from school to celebrate alongside Cooper, whose mother, Nicoala Shiflet, said he has difficulty making friends because he suffers from autism(自闭症)“They had cake and presents and got to do some bowling,” Vezin  continues, adding that the party came to be known as ”Coopers Birthday 2.0”.

From riding in a fire truck to seeing the motorcycles from the biker group and evening welcomed by so many new friends, Cooper loved his celebration. And it won't be the last time that the little boy gets to hang out with the fire department responsible for it 

“we’re also going to have him up next week, " Vezin says. " We’re going to give him a fire department T-shirt and a tour of our fire station.”


Which of the following statements is NOT TRUE according to the passage

A
About 75 kids showed up at Cooper's second birthday party.
B
Cooper's mother and brother were at his second birthday party.
C
Those joining the second birthday party did some bowling.
D
Cooper got a T-shirt from the fire department at his second birthday party.
使用微信搜索喵呜刷题,轻松应对考试!

答案:

D

解析:

题目:根据短文,下列哪个陈述是不正确的

A:大约75个孩子参加了库珀的两岁生日派对。

B:库珀的妈妈和弟弟参加了他的两岁生日派对。

C:那些参加两岁生日聚会的人打了保龄球。

D:库珀在他两岁生日派对上从消防队得到了一件t恤。

创作类型:
原创

本文链接:Which of the following statements is NOT TRUE acco

版权声明:本站点所有文章除特别声明外,均采用 CC BY-NC-SA 4.0 许可协议。转载请注明文章出处。

让学习像火箭一样快速,微信扫码,获取考试解析、体验刷题服务,开启你的学习加速器!

分享考题
share