刷题刷出新高度,偷偷领先!偷偷领先!偷偷领先! 关注我们,悄悄成为最优秀的自己!

单选题

Passage3

Question 11 to 15 are based on the following passage:

There was once a tree in South Africa so wide that it could fit 60 people inside its hollow trunk. The tree reached 62 feet into the sky. It was more than 1, 100 years old. But recently, that tree and others like it have died. (79) Scientists are wondering why.

The tree was a baobab. A baobab looks like a giant oak(橡树)turned upside down It ’ s branches resemble roots reaching toward the sky. It grows in Africa and is called the Tree of Life. Baobab trees tend to live a long time. One of the oldest stood for more than 2.400 years. Various baobabs have been used as a shop, a prison, a house, and a bus shelter.

In 2005, scientists began a survey to determine the age of more than 60 baobabs (80) During the process, they noticed that several of the trees had died. Their results. recently published in Nature Plants, show that nine of the 13 oldest baobab trees and five out of six of the largest died in the 12-year study period.

Stephan Woodborne conducted the baobab study with six other scientists. They say more research is needed to know why the trees died, but they think climate change may be to blame. That’s because the trees showed no evidence of disease. Plus. many were in national parks, so they would have been protected from human harm. Also, Woodborne says, the most affected baobabs are on the outer edge of their ideal habitat (栖息地). Increasing heat and shifting rainy seasons have made it harder for baobabs in these areas to thrive.

Smaller and younger baobabs are dying too. "The big ones and the old ones caught attention of the media, Woodborne says. "But it's not just those It's unprecedented (空前的) that they should be dying across the age spectrum. We’ve got to do a reality check on our own footprints in terms of the way we live our lives. If we all changed what we did a little bit. it would start to make a difference.”


The word  spectrum  in the last paragraph is closest in meaning to .

A
point
B
range
C
edge
D
team
使用微信搜索喵呜刷题,轻松应对考试!

答案:

B

解析:

题目:最后一段中spectrum这个词的意思最接近。

A:n. 要点;得分;标点;[机] 尖端

B:范围;幅度;排;山脉

C:n. 边缘;优势;刀刃;锋利

D:n. 队;组

创作类型:
原创

本文链接:The word  spectrum  in the last paragraph is close

版权声明:本站点所有文章除特别声明外,均采用 CC BY-NC-SA 4.0 许可协议。转载请注明文章出处。

让学习像火箭一样快速,微信扫码,获取考试解析、体验刷题服务,开启你的学习加速器!

分享考题
share