刷题刷出新高度,偷偷领先!偷偷领先!偷偷领先! 关注我们,悄悄成为最优秀的自己!

单选题

Question 12 is based on the conversation you have just heard.

A
How to update the basic facilities.
B
What to do to enhance their position.
C
Where to locate their plant.
D
How to attract investments.
使用微信搜索喵呜刷题,轻松应对考试!

答案:

C

解析:

Conversation Two

W: So, (12) possible locations for the plant. First, the basic facilities for the region are generally very good. At least between the three main cities, Bilbao, Vitoria in the south and San Sebastifin. There is now a fast train link to the south of France and the west of Spain. All these improvements affect Bilbao principally, but the whole region benefits. First, the port area has been completely modernized and relocated. And the airport has also been extended. (13)So the basic facilities are good.

M: Right. So, are we in a position to choose one of these cities?

W: Well, (14) let’s not rush into anything. I think it would be a bad idea to assume we’re going to choose a city. It might be better to think about one of the smaller towns.

M: Smaller places. Yes. So, should we get details on the possible places?

W: Yes. We could do that. But we need, I think, first, to check a few things, for example, tax benefits, grants and anything like that, for locating to a smaller place, not one of the main cities. Then we could make a better decision.

M: Yes. I agree. You’ve talked about the improved transport links in Bilbao. (15)What about the links to the smaller towns? If it’s a mountainous or hilly region, it could take an hour or more for a truck to reach a main road. So I think we need to look specifically at the train and links to smaller towns.

W: Yes, you’re right. Road and rail, and the financial position.

12. What are the speakers discussing?

正确答案:C

解析对话一开始女士就针对可能的工厂建设位置做出了一系列分析,而此后两人的对话也一直围绕着工厂选址这一主题展开。

创作类型:
原创

本文链接:Question 12 is based on the conversation you have

版权声明:本站点所有文章除特别声明外,均采用 CC BY-NC-SA 4.0 许可协议。转载请注明文章出处。

让学习像火箭一样快速,微信扫码,获取考试解析、体验刷题服务,开启你的学习加速器!

分享考题
share