刷题刷出新高度,偷偷领先!偷偷领先!偷偷领先! 关注我们,悄悄成为最优秀的自己!

单选题

Question 16 is based on the passage you have just heard.

A
One fifth of them were on bad terms with their sisters and brothers.
B
About one eighth of them admitted to lingering bitter feelings.
C
More than half of them were involved in inheritance disputes.
D
Most of them had broken with their sisters and brothers.
使用微信搜索喵呜刷题,轻松应对考试!

答案:

A

解析:

Passage One

    In a study of older people with sisters and brothers, psychologist Debra Gold of the Duke Center for the study of aging and human development found that (16)about 20% said they were either hostile or indifferent toward their sisters and brothers. Reasons for this ranged from inheritance disputes to hostility between spouses. But, many of those who had poor relationships felt guilty. Although most people admitted to some lingering rivalry, it was rarely strong enough to end the relationship. Only four out of the 54 people interviewed had completely broken with their sisters and brothers and only one of the four felt comfortable with the break.

    (17)As sisters and brothers advance into old age, closeness increases and rivalry diminishes, explains Victor Chichiarelli, a psychologist at Purdue University. Most of the elderly people he interviewed said they had supportive and friendly dealings and got along well or very well with their sisters and brothers. Only 4% got along poorly. Gold found that as people age, they often become more involved with and interested in their sisters and brothers. 53% of those she interviewed said that contact with their sisters and brothers increase in late adulthood. With family and career obligations reduced, many said they had more time for each other. Others said that they felt it was time to heal wounds. (18)A man who had recently reconciled with his brother told Gold there’s something that lets older people put aside the bad deeds of the past and focus a little on what we need now, especially when it’s sisters and brothers.

16. What does the study by Debra Gold find about older people?

正确答案:A

解析短文开头提到一项针对有兄弟姐妹的年长者的研究显示,他们中的20%对兄弟姐妹有敌意或是很冷漠。A项的五分之一是20%的替换,故答案为A。

创作类型:
原创

本文链接:Question 16 is based on the passage you have just

版权声明:本站点所有文章除特别声明外,均采用 CC BY-NC-SA 4.0 许可协议。转载请注明文章出处。

让学习像火箭一样快速,微信扫码,获取考试解析、体验刷题服务,开启你的学习加速器!

分享考题
share