刷题刷出新高度,偷偷领先!偷偷领先!偷偷领先! 关注我们,悄悄成为最优秀的自己!

单选题

Question 23 is based on the passage you have just heard.

A
They were held up in a traffic jam.
B
They boarded a wrong coach in a hurry.
C
They were late for the first morning bus.
D
They were delayed by the train for hours.
使用微信搜索喵呜刷题,轻松应对考试!

答案:

D

解析:

    Last summer, my wife and I had saved for a year to be able to take a romantic cruise to several Carribine islands. Because the train was scheduled to arrive in Miami, Florida several hours before the sailing, we didn't think we'd have any reason to worry about getting to the dock on time. (23)We should've known that long distance trains are often many hours late. We should've taken an earlier one to allow extra time. We should have, but we didn't and we missed the boat. Because there wouldn't to be a refund of our cruise fare, if we returned home, we had to pay for a hotel room and meals in the city and an air fare to fly to the first island on the shipped route two days later. We missed half the cruise. This year, we decided to let an experienced travel agent do our vacation planning for us. We had to pay the full price in advance for an escorted tour. We should be enjoying that relaxing, well-planned trip right now. (24)How could we have known there would be a strike against our airline? And why hadn't anyone advised us that the travel agency can't refund your money unless the tour operator can get the passengers' fees back from the reserved hotels, the tour boats company and so on? To avoid trouble like this, we ought to get more travel experience, but to tell you the truth, we don't want to go anywhere. (25)We're planning to spend our vacations at home for a long time to come.

23. Why did the couple fail to get to the cruise in time?

解析:四个选项都是迟到的原因,推测题目在问为什么迟到。录音中提到,男士和妻子乘坐的长途火车晚点,导致他们错过游船。故D选项“他们因火车晚点耽误了数小时”为正确答案。

创作类型:
原创

本文链接:Question 23 is based on the passage you have just

版权声明:本站点所有文章除特别声明外,均采用 CC BY-NC-SA 4.0 许可协议。转载请注明文章出处。

让学习像火箭一样快速,微信扫码,获取考试解析、体验刷题服务,开启你的学习加速器!

分享考题
share