刷题刷出新高度,偷偷领先!偷偷领先!偷偷领先! 关注我们,悄悄成为最优秀的自己!

单选题

                                         Climate Change May Be Real, But Its Still Not Easy Being Green

How do we convince our inner caveman to be greener? We ask some outstanding social scientists.

【A】The road to climate hell is paved with our good intentions. Politicians may tackle polluters while scientists do battle with carbon emissions. But the most pervasive problem is less obvious: our own behaviour. We get distracted before we can turn down the heating. We break our promise not to fly after hearing about a neighbour’s trip to India. Ultimately, we can’t be bothered to change our attitude. Fortunately for the planet, social science and behavioural economics may be able to do that for us.


【B】Despite mournful polar beats and charts showing carbon emissions soaring, most people find it hard to believe that global warming will affect them personally. Recent polls by the Pew Research Centre in Washington, DC, found that 75-80 per cent of participants regarded climate change as an important issue. But respondents ranked it last on a list of priorities.


【C】 This inconsistency largely stems from a feeling of powerlessness. “When we can’t actually remove the source of our fear, we tend to adapt psychologically by adopting a range of defence mechanisms,” says Tom Crompton, change strategist for the environmental organisation World Wide Fund for Nature.


【D】 Part of the fault lies with our inner caveman. Evolution has programmed humans to pay most attention to issues that will have an immediate impact. “We worry most about now because if we don’t survive for the next minute, we’re not going to be around in ten years’ time,” says Professor Elke Weber of the Centre for Research on Environmental Decisions at Columbia University in New York. If the Thames were lapping around Big Ben, Londoners would face up to the problem of emissions pretty quickly. But in practice, our brain discounts the risks—and benefits—associated with issues that lie some way ahead.


【E】 Matthew Rushworth, of the Department of Experimental Psychology at the University of Oxford, sees this in his lab every day. “One of the ways in which all agents seem to make decisions is that they assign a lower weighting to outcomes that are going to be further away in the future,” he says. “This is a very sensible way for an animal to make decisions in the wild and would have been very helpful for humans for thousands of years.”


【F】Not any longer. By the time we wake up to the threat posed by climate change, it could well be too late. And ff we’re not going to make rational decisions about the future, others may have to help us to do so.


【G】Few political libraries are without a copy of Nudge: Improving Decisions About Health, Wealth and Happiness, by Richard Thaler and Cass Sunstein. They argue that governments should persuade us into making better decisions—such as saving more in our pension plans—by changing the default options. Professor Weber believes that environmental policy can make use of similar tactics. If, for example, building codes included green construction guidelines, most developers would be too lazy to challenge them.


【H】Defaults are certainly part of the solution. But social scientists are most concerned about crafting messages that exploit our group mentality (心态). “We need to understand what motivates people, what it is that allows them to make change,” says Professor Neil Adger, of the Tyndall Centre for Climate Change Research in Norwich. “It is actually about what their peers think of them, what their social norms are, what is seen as desirable in society.” In other words, our inner caveman is continually looking over his shoulder to see what the rest of the tribe are up to.


【I】 The passive attitude we have to climate change as individuals can be altered by counting us in—and measuring us against—our peer group. “Social norms are primitive and elemental,” says Dr. Robert Cialdini, author of Influence: The Psychology of Persuasion. “Birds flock together, fish school together, cattle herd together...just perceiving norms is enough to cause people to adjust their behaviour in the direction of the crowd.”


【J】 These norms can take us beyond good intentions. Cialdini conducted a study in San Diego in which coat hangers bearing messages about saving energy were hung on people’s doors. Some of the messages mentioned the environment, some financial savings, others social responsibility. But it was the ones that mentioned the actions of neighbours that drove down power use.


【K】 Other studies show that simply providing the facility for people to compare their energy use with the local average is enough to cause them to modify their behaviour. The Conservatives plan to adopt this strategy by making utility companies print the average local electricity and gas usage on people’s bills.


【L】 Social science can also teach politicians how to avoid our collective capacity for self-destructive behaviour. Environmental campaigns that tell us how many people drive SUVs unwittingly (不经意地) imply that this behaviour is widespread and thus permissible. Cialdini recommends some careful framing of the message. “Instead of normalising the undesirable behaviour, the message needs to marginalise it, for example, by stating that if even one person buys yet another SUV, it reduces our ability to be energy-independent.”


【M】Tapping into how we already see ourselves is crucial. The most successful environmental strategy will marry the green message to our own sense of identity. Take your average trade union member, chances are they will be politically motivated and be used to collective action—much like Erica Gregory. A retired member of the Public and Commercial Services Union, she is setting up one of 1,100 action groups with the support of Climate Solidarity, a two-year environmental campaign aimed at trade unionists.


【N】 Erica is proof that a great-grandmother can help to lead the revolution if you get the psychology right—in this case, by matching her enthusiasm for the environment with a fondness for organising groups. “I think it’s a terrific idea,” she says of the campaign. “The union backing it makes members think there must be something in it.” She is expecting up to 20 people at the first meeting she has called, at her local pub in the Cornish village of Polperro.


【O】Nick Perks, project director for Climate Solidarity, believes this sort of activity is where the future of environmental action lies. “Using existing civil society structures or networks is a more effective way of creating change...and obviously trade unions are one of the biggest civil society networks in the UK,” he says. The “Love Food, Hate Waste” campaign entered into a collaboration last year with another such network—the Women’s Institute.Londoner Rachel Taylor joined the campaign with the aim of making new friends. A year on, the meetings have made lasting changes to what she throws away in her kitchen. “It’s always more of an incentive if you’re doing it with other people,” she says. “It motivates you more if you know that you’ve got to provide feedback to a group.”


【P】The power of such simple psychology in fighting climate change is attracting attention across the political establishment. In the US, the House of Representatives Science Committee has approved a bill allocating $10 million a year to studying energy-related behaviour. In the UK, new studies are in development and social scientists are regularly spotted in British government offices. With the help of psychologists, there is fresh hope that we might go green after all.

49. Politicians are beginning to realise the importance of enlisting psychologists’ help in fighting climate change.

A
A
B
B
C
C
D
D
E
E
F
F
G
G
H
H
I
I
J
J
K
K
L
L
M
M
N
N
O
O
P
P
使用微信搜索喵呜刷题,轻松应对考试!

答案:

P

解析:

46. When people find they are powerless to change a situation, they tend to live with it.

C【真题解析】"When we can't actually remove the source of our fear, we tend to adapt psychologically by adopting a range of defence mechanisms,"

题干:当人们发现特们在改变现状无能为力的时候,他们趋向于与之共存。定位句:当我们不能真正的消除我们的恐惧的时候,我们在心理上要采用一系列的防御机制去适应它。句意一致,选C。

47.To be effective, environmental messages should be carefully framed.

L【真题解析】Cialdini recommends some careful framing of the message.

题干:为了达到效果,环境信息应该要仔细地构造。定位句:Cialdini 建议仔细构造信息。

48.It is the government's responsibility to persuade people into making environment-friendly decisions.

G【真题解析】They argue that governments should persuade us into making better decisions.

题干:劝告人们做出对环境友好的决定。定位句:他们说政府应该说服我们做出更好的决定。句意一致,选G。

49.Politicians are beginning to realize the importance of enlisting psychologists' help in fighting climate change.

P【真题解析】P段第一句“The power of such simple psychology in fighting climate change is attracting attention across the political establishment.”

题干:政治家们正开始意识到心理学家在应对气候变化方面的重要性。定位句:简单心理学在应对气候变化上的力量正引起政治建设界的关注。句意一致,选P。

50.To find effective solutions to climate change, it is necessary to understand what motivates people to make change.

H【真题解析】"We need to understand what motivates people, what it is that allows them to make change." says Professor Neil Adger, of the Tyndall Centre for Climate Change Research in Norwich.

题干:为了找到应对气候变化的有效方案,有必要去了解人们做出改变的动力是什么。定位句:我们需要了解是什么促使人们,让他们做出改变。句意一致,选H。

51.In their evolution, humans have learned to pay attention to the most urgent issues instead of long-term concerns.

D【真题解析】D第二句Evolution has programmed humans to pay most attention to issues that will have an immediate impact.

题干:在他们的进化过程中,人们已经学会了先关注眼前最要紧的问题而不是长期问题。定位句:进化让人类花最主要的精力去解决最快影响到他们的问题。句意一致,选D。

52.One study shows that our neighbors' actions are influential in changing our behavior.

J【真题解析】J段最后一句But it was the ones that mentioned the actions of neighbors that drove down power use.

题干:一项研究表明我们邻居的行为对我们行为的改变也有着影响。定位句:正是这些信息中提到,减少了能量消耗的邻居行为。句意一致,选J。

53.Despire clear signs of global warming, it is not easy for most people to believe climate change will effect their own lives.

B【真题解析】B段第一句Despite mournful polar bears and charts showing carbon emissions soaring, most people find it hard to believe that global warming will affect them personally.

题干:尽管全球变暖有着明确的信号,但是大多数人并不容易相信气候变化会影响他们自己的生活。定位句:尽管北极熊和表明碳排放量的涨势汹汹,但是大部分人很难相信全球变暖会影响得到他们自己的生活。

54.We should take our future into consideration in making decisions concerning climate change before it is too late.

F【真题解析】By the time we wake up to the threat posed by climate changes, it could well be too late. And it we're not going to make rational decisions about the future, others may have to help us to do so.

题干:我们应该为我们的未来考虑,在时间还来得及的时候,做出一些跟气候变化有关的行动。定位句:在我们清醒地认识到气候变化带来的威胁之前,可能已经太晚了。并且如果我们自己对未来的形势不做出一些理智的决定的话,那其他人就不得不帮我们这样做了。句意一致,选F。

55.Existing social networks can be more effective in creating in people's behaviour.

O【真题解析】O段第二句“Using existing civil society structures or networks is a more effective way of creating change……”对应题干。

题干:现有的社会网络能够有效地创造人们的行动。定位句:使用现有的文明社会架构或社交网络在创造行为改变上更加有效。句意一致,故选O。

创作类型:
原创

本文链接:49. Politicians are beginning to realise the impor

版权声明:本站点所有文章除特别声明外,均采用 CC BY-NC-SA 4.0 许可协议。转载请注明文章出处。

让学习像火箭一样快速,微信扫码,获取考试解析、体验刷题服务,开启你的学习加速器!

分享考题
share