刷题刷出新高度,偷偷领先!偷偷领先!偷偷领先! 关注我们,悄悄成为最优秀的自己!

单选题
Passage Three
Americans are well known for the strange diets they always seem to be following. It seems that Americans like to diet almost as much as they like to eat. New types of diet plans are always coming out. Usually, though, they don't stay popular for long.
There are many diets on the market. It is often difficult to know which ones really work. It's also hard to believe how fast a dieter is supposed to shed pounds. A lot has been written about dieting. And some interesting facts about diets and foods have been discovered.
For example, did you know that the more celery you eat, the more weight you will lose? Celery has “negative” calories. The body burns up more calories digesting a piece of celery than there are in the celery stick itself.
Dieters shun potatoes because they think they are fattening. But they aren't. A potato has about the same number of calories as an apple. To gain a single pound, you would have to eat eleven pounds of potatoes !
Some dieters even worry about getting fat from licking postage stamps. But they have nothing to worry about. The glue on an average stamp has only about one-tenth of a calorie. Maybe a diet of post- age stamps would be popular?

This passage is all about______

A
vegetables 
B
fads     
C
Americans
D
dieting
使用微信搜索喵呜刷题,轻松应对考试!

答案:

D

解析:

文章主要讲述了美国人的饮食减肥方式以及市场上存在的各种饮食方式,因此本文的主题应该是关于饮食(dieting)的。文章中提到了不同的饮食计划、减肥食品以及人们对减肥的担忧等,都与饮食相关。因此,正确答案为D。

创作类型:
原创

本文链接:This passage is all about______

版权声明:本站点所有文章除特别声明外,均采用 CC BY-NC-SA 4.0 许可协议。转载请注明文章出处。

让学习像火箭一样快速,微信扫码,获取考试解析、体验刷题服务,开启你的学习加速器!

分享考题
share