刷题刷出新高度,偷偷领先!偷偷领先!偷偷领先! 关注我们,悄悄成为最优秀的自己!

单选题
根据以下材料,回答171-175题
Jeremy Hunt arrived at the Department of Health three years ago, now he is weeks away from industrial action by junior doctors that will disrupt, and could endanger, patient care.
Doctors' pay is notoriously tricky.That is partly because doctors themselves are the workhorses of the health service.They are loved and admired by the public.In the British Medical Association (BMA), they have a tough and effective negotiating body with a membership that is notorious, at least among health secretaries, for its solidarity.When it comes to a standoff, no politician stands a chance.In this context, a wise health secretary should suppress all macho urges to embark on negotiations in anything other than a spirit of caution and conciliation.This is all the more important when the National Health Service (NHS) is facing the most acute financial squeeze in its history, after five years of below-inflation pay awards and with morale reported to be at an all-time low, while emergency departments in Australia and New Zealand are now often staffed by young British doctors.
It is the junior doctors who traditionally operate as a buffer between supply and demand. Changes to introduce flexible working for doctors left many newly qualified doctors feeling that their private lives were no longer their own, while at work—particularly at weekends—they were left carrying a heavy burden of responsibility alone.Worse, a series of investigations from 2009 on wards showed that outcomes for patients admitted at weekends were significantly less good than for those who went into hospital midweek.Part of the reason, it is now clear, is that patients admitted at weekends are sicker;but the shortage of backup or support services plays a role, too.
No one disputes that an NHS that never sleeps would be a wonderful innovation.It would also be unique in the world and expensive:it would add at least $3 bn to a budget that is already under-resourced.As analysis of the current excess mortality rates for weekends suggests, unless there is also money for all the backup services that are indispensable to patient care, there is little point in having more doctors on call.Nor has Mr.Hunt explained how the extra hours will be covered, without denuding wards of daytime medics;nor how young doctors working long hours under pressure and under-supported are supposed to learn the skills of their seniors.
Throw into this toxic brew cuts in pay for antisocial hours, and an erosion of control over the number of hours that they work, and it is no surprise that junior doctors are angry.The BMA now accuses Mr.Hunt of bad faith.It wants him to lift the threat of imposing the contract.And it wants him to promise that any contract will be fair to doctors and safe for their patients.Mr.Hunt has needlessly dug himself a large pit.He needs to work out an escape route before he is submerged—and patients are endangered by an unnecessary strike that may have considerable public support.

It is indicated in Paragraphs 1and 2 that______

A
Jeremy Hunt may have to resign in a few weeks
B
NHS employees are asking for a raise in their pay
C
Britain is losing its doctors to other countries
D
the BMA is notoriously unreasonable in negotiations
使用微信搜索喵呜刷题,轻松应对考试!

答案:

C

解析:

文章第二段提到英国国家医疗服务体系(NHS)面临史上最严重的财务困境,过去五年的薪资增长低于通货膨胀率,士气也处于历史最低水平,同时提到澳大利亚和新西兰的急救部门现在经常雇佣年轻的英国医生。这表明英国正在失去其医生到其他国家,因此选项C正确。

创作类型:
原创

本文链接:It is indicated in Paragraphs 1and 2 that______

版权声明:本站点所有文章除特别声明外,均采用 CC BY-NC-SA 4.0 许可协议。转载请注明文章出处。

让学习像火箭一样快速,微信扫码,获取考试解析、体验刷题服务,开启你的学习加速器!

分享考题
share