刷题刷出新高度,偷偷领先!偷偷领先!偷偷领先! 关注我们,悄悄成为最优秀的自己!

单选题

  The Internet of(71)(IoT) describes physical objects that are embedded with Sensor,processing abilities,softwares,and other technologies that connect with other devices and systems over the (72) or other communication and exchange data networks .Over the past few years, IoT has become one of the most important technologies of the (73 ) century

We can connect objects to the Internet via embedded devices. By means of(74) computing, the cloud, big data, and mobile technologies, physical things can share and collect data with minimal human intervention. Traditional fields of embedded systems,wireless (75) networks (WSNs),control systems,automation, independently and collectively enable IoT. 

A
this  
B
thing
C
think  
D
things
使用微信搜索喵呜刷题,轻松应对考试!

答案:

D

解析:

题目描述的是物联网(IoT)的概念,涉及物理对象与其他设备和系统通过互联网或其他通信网络进行连接。在提到“物联网已成为21世纪最重要的技术之一”时,使用的是复数形式的“技术”(technologies),因此选项D“things”是正确答案。

创作类型:
原创

本文链接:  The Internet of(71)(IoT) describes physical obje

版权声明:本站点所有文章除特别声明外,均采用 CC BY-NC-SA 4.0 许可协议。转载请注明文章出处。

让学习像火箭一样快速,微信扫码,获取考试解析、体验刷题服务,开启你的学习加速器!

分享考题
share