刷题刷出新高度,偷偷领先!偷偷领先!偷偷领先! 关注我们,悄悄成为最优秀的自己!

单选题

In telecommunications, 5G is the (1)generation technology standard forbroadband cellular networks. 5G networks are(2)cellular networks, for which the service area is divided into small geographical cells. All 5G(3)devices in a cell are connected to the Internet and telephone network by radio waves. The main advantage of the newnetworks is that they will have greater bandwidth, giving higher download speeds,eventually up to 10(4)Due to the increased bandwidth,it is expected the networks will increasingly be used as general internet service providers for laptops and desktop computers,competing with existing ISPs such as cable internet, and also will make possible new applications in internet of(5))(IoT)and machine to machine areas.

A
third
B
fourth
C
fifth
D
sixth
使用微信搜索喵呜刷题,轻松应对考试!

答案:

C

解析:

题干中提到“In telecommunications,5G is the ( )generation technology standard for broadband cellular networks”,根据常识和语境可知,5G是宽带蜂窝网络的第五代技术标准,因此空格处应填“fifth”,选项C为“fifth”,是正确答案。

创作类型:
原创

本文链接:In telecommunications, 5G is the (1)generation tec

版权声明:本站点所有文章除特别声明外,均采用 CC BY-NC-SA 4.0 许可协议。转载请注明文章出处。

让学习像火箭一样快速,微信扫码,获取考试解析、体验刷题服务,开启你的学习加速器!

分享考题
share