刷题刷出新高度,偷偷领先!偷偷领先!偷偷领先! 关注我们,悄悄成为最优秀的自己!

单选题

The number of home users and small businesses that want to use the Internet is ever increasing. The shortage of addresses is becoming a serious problem. A quick solution to this problem is called network address translation(NAT).NAT enables a user to have a large set of addresses(请作答此空)and one address, or a smallset of addresses,externally. The traffic inside can use the large set; the traffic(), the small set. To separate the addresses used inside the home or business and the ones used for the Internet, the Internet authorities have reserved three sets of addresses as () addresses. Any organization can use an address out of this set withoutpermission from the Internet authorities. Everyone knows that these reserved addresses are for private networks.They are () inside the organization, but they are not unique globally. No router will () a packet that has one of these addresses as the destination address.The site must have only one single connection to the global Internet through a router that runs the NAT software.

A
absolutely
B
completely
C
internally
D
externally
使用微信搜索喵呜刷题,轻松应对考试!

答案:

C

解析:

根据题干中的句子“The traffic inside can use the large set; the traffic,the small set.”可以得知,内部的流量可以使用大量的地址,而外部的流量只能使用少量的地址。因此,空格处应该填入“内部地内部地址”。而选项中只有C选项“internally”符合这个意思,表示内部地址。因此,答案为C。

创作类型:
原创

本文链接:The number of home users and small businesses that

版权声明:本站点所有文章除特别声明外,均采用 CC BY-NC-SA 4.0 许可协议。转载请注明文章出处。

让学习像火箭一样快速,微信扫码,获取考试解析、体验刷题服务,开启你的学习加速器!

分享考题
share